Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Diody w górnej lampce z B5 do B6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurde tu mam wkładam podłaczam kabelek i działa a nie lutuje

kurde jak bym mial Fiata CC to moze i bym kupił 100 szt i se pozaczepial :) gedzie popadnie

ale ja ja mie mam czasu nawet umyc auta to kupiłem panel w ASO wpiałem i pracy na 10 min z piwem i kawa i papierosem

dla mnie takie lutowanie to druciarstwo

Głupoty piszesz mi HiRide robił tył i jest super zero "druciarstwa" :naughty:

Opublikowano
Zastanawiam sie czy kupisz w aso panel z diodami nad tylne siedzenia

kupisz od A3 bo jest taki sam i ma diody ;P

Opublikowano
Zastanawiam sie czy kupisz w aso panel z diodami nad tylne siedzenia

kupisz od A3 bo jest taki sam i ma diody ;P

:D

Młody jest zadowolony :) Ja tez :) Innym tez sie podobalo z tego co pisali :)

Nie kupie sobie z a3 bo na allegro nie ma a szkoda mi pieniedzy na nowy panel z powodu 2 malych diodek ktore kupilem i zalozylem sobie sam :)

ok koniec :offtopic:

Opublikowano

no i git :P moze wkońcu opiszesz jak to zorbiłes a nie sie chwalisz jak CETEVAŁ :)

Opublikowano

no i git :P moze wkońcu opiszesz jak to zorbiłes a nie sie chwalisz jak CETEVAŁ :)

A czy jest już na forum zdjęcie lub wytłumaczenie pod co podpiąć się z diodami na tylnej lampce ?

Proszę Cię bardzo http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t35756.0.html;highlight=diody+w+tylnej :cool1:

• 2 lata później...
Opublikowano

odświeżam kotleta,czy przednie diódki podejdą na tył???

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam,

odświeżam temat.

Czy ktoś zakładał takie diody do B5 przed liftem ( jest inna lampka )??

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie, to i ja podrzuce kilka małych informacji dotyczących ledów. Jako że w poprzedniej B7 - miałem kupione ledy za które wydałem prawie 300zł (komplet z oswietleniem przestrzeni nog i przestrzeni wokół auta) i po jakims czasie konczylo się tak samo czyli dyskoteką/stroboskopem/brakiem oswietlenia to też podszedłem do tematu z dużym dystansem, ale ostatecznie efekt finalny powalił mnie na kolana. Kolega TOMNIK przesłał mi do testów moduły ledowe wykonane przez Niego samego. Są to gotowe moduły bez koniecznosci lutowania i innej drutologii. Dioda wygląda na bardzo solidną i do tego jest montowana (przprawszam za nazewnictwo, ale w tym temacie jestem laikiem) na płytce, co zresztą jest widoczne na zdjęciu. Dostałem w komplecie lampki podsufitki (wraz z mapówkami), oswetlenie tablicy, postojówki. Jasność niesamowita, jakość wykonania świetna, ledy dodają "nowoczesnosci" w naszym autku. Jak zawsze musi być jakiś minus, ale myślę że jest to jeszcze do poprawienia chyba że z przyczyn technicznych nie da się tego przeskoczyć. Mianowicie: odpalając samochód wyskakuje błąd oświetlenia tablicy rejestracyjnej, ale po sekundzie znika, być może jest to kwestia zastosowania może jakiś innych układów; nie wiem będę o tym rozmawiał z kolegą TOMNIK. Aha i byłbym zapomniał - 2 lata gwarancji na moduły !!! Tak czy inaczej nie uprawiając wazeliniarstwa - gdyby ktoś poszukiwał to z pełną odpowiedzialnością mogę polecić takie rozwiązanie. Poniżej fotki, przepraszam za jakość zdjęć:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

9.JPG

POLECAM !!!