alfar Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Witam, Miałem dzisiaj przygodę, z naprzeciwka wymusił mi samochód pierwszeństwo i zetknęliśmy się lusterkami. Został cały mechanizm lusterka, obudowa jest pęknięta, wkładka rozwalona Szukam lusterka w internecie, żeby wymienić i tu jest problem. Czy możecie mi podpowiedzieć jak znaleźć odpowiednie lusterko ? Są lusterka 5 pinów 10 pinów, jakie funkcję są dostępne przy X pinów, ma ktoś z Was wiedzę w tej kwestii ? Ja u siebie miałem: 1. Elektrycznie sterowanie 2. Elektryczne składanie 3. Podgrzewanie 4. Fotochrom - podłączony do czujnika zmierzchu 5. Pamięć ustawień foteli i lusterek Mam spisany numer wkładki: 4F0 857 535 02S, 925-0363-001 Audi C6 OEO LH Flat Wygląda jakby wkładka była z A6 Może ktoś z Was ma jakieś szroty z częściami do Audi ? Oczywiście szperam po necie cały czas, więc może coś znajdę , ale będę wdzięczny za każde info. Pozdrawiam Tomek vel Alfar
Robero321 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Więc kolego jeśli miałeś z pamięcią i fotochromem to musisz szukać 14 piniowego a właściwie 14 przewodów powinno być obsadzonych w kostkę. Szkła są takie same jak w A6 C5 zdaje się obudowy zresztą też. Jeżeli rozpadła Ci się tylko obudowa i szkło a szkielet cały to nie kupuj całego lusterka tylko obudowę i szkło fotochrom przełóż i tyle. Jaki kolor miałeś tego lusterka ?
alfar Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2014 Dziękuję za informacje. Obudowa jest potrzaskana, mechanizm sterujący i szkło, reszta wygląda na nieuszkodzoną. Kolor LX7Ż ---------- Post dopisany at 23:44 ---------- Poprzedni post napisany at 21:56 ---------- Czy ktoś może mi pokazać różnicę między kolorem LX7Z a LX7Ż ? u mnie jest z Ż, ale patrzę na te zdjęcia w necie i LX7Z wygląda jak mój
Gość harry19-19 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 kup lusterka z s4 aluminium i już
alfar Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2014 Masz na zbyciu ? Jaki koszt takich lusterek ?
alfar Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2014 Najpierw zobaczymy co z ubezpieczycielem załatwię. Chcę bezgotówkowo załatwić, niech się serwis martwi. Podeślij linka do fotki jak masz jakiś
Slawek Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Tomek co do koloru to masz chyba LX7Z, u mnie też na wlepce wydaje się że mam Ż w kodzie (bo zetka jest przekreślona tak jak się pisze Ż), ale mam Z w kodzie lakieru. edit: Sprawdziłem i jednak u mnie jest Z, ale 100% u kogoś tak widziałem i myślałem ze u mnie też tak było. A lusterka z S4 wyglądają tak:
alfar Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2014 Ten drugi to nawet w moim kolorze Tylko felgi mam grafit mat wiec moze lusterka zostawie w kolorze nadwozia
Kamaz1980 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Tomek podeślij ta sronke z tymi spinkami do samochodów co mówiłes
alfar Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2014 Romix - Romix Company | Główna a w Akcesoria i części samochodowe - sklep Grupy Inter Cars - Motointegrator.pl można je kupić i odebrać w Ineter Cars. Ceny dużo lepsze niż w ASO , przetestowane przy wymianie podnośnika szyby
Rekomendowane odpowiedzi