adzik85 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 witam wszystkich zainteresowanych moim tematem:decayed: Panowie w moim autku pada skrzynia automat //1.9tdi/'98r.//. Mam kilka pytań do Was może ktoś coś wie ... 1. Czy po Vin możecie mi powiedzieć jakiego rodzaju mam skrzynie? chodzi mi o oznaczenie modelu bo że 4 biegową to wiem 2. Jakie modele skrzyń podejdą do mojego autka? oczywiście wchodzą w grę tylko automatyczne; czy można wsadzić coś nowszego? np. 5-biegową? 3. Gdzie szukać dobrej skrzyni? Może ktoś ma jakieś sprawdzone miejsce.. np. skład zregenerowanych skrzyń; może ktoś z forum tym się zajmuje?
Damian_1821 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Na wlepce piszę kod skrzyni - np. na zdjęciu poniżej kod skrzyni to EVE http://images49.fotosik.pl/344/abdd7ea6c1841340med.jpg
onsork Opublikowano 21 Czerwca 2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 1. AG4 nazywana tez DMX lub 01N 2. podejdzie tylko tylko taka jaka masz 3. ?
adzik85 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2014 dziękuję za zainteresowanie, zatem trzeba się rozglądać za warsztatem od automatów...
Rekomendowane odpowiedzi