SowaBezOka Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Od czego moze byc wiazka tych dwoch przewodow? Ciezki dostep jest pod podszybiem. Wydaje mi sie, ze te dwa przewody wychodza stad: Tutaj ich kolory: Na tym pierwszym od gory kabelku jest 12v po zaplonie.
GOLI Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Chyba grzane spryski kiedys były... U mnie mam te same kolory kabli
SowaBezOka Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zrobilem fotki spryskiwacze. W gumach sa dwie dziurki, w spryskach jeden kabelek... tak by mialo byc??
Wasyl7151 Opublikowano 14 Października 2017 Opublikowano 14 Października 2017 Witam. Podepnę się pod temat. U mnie są te same przewody z tym że na nie idzie zasilanie po przekręceniu stacyjki a jeśli były by od spryskiwaczy to powinno być na nich zasilanie tylko po włączeniu ogrzewania tylnej itp.
cysiek18 Opublikowano 14 Października 2017 Opublikowano 14 Października 2017 Witam. Podepnę się pod temat. U mnie są te same przewody z tym że na nie idzie zasilanie po przekręceniu stacyjki a jeśli były by od spryskiwaczy to powinno być na nich zasilanie tylko po włączeniu ogrzewania tylnej itp. Grzanie spryskiwaczy włącza się po zapłonie i działa czały czas. Niezależnie od pogody Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Wasyl7151 Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 No właśnie chciałem też o to zapytać czy czasem nie grzeją ciągle? to muszę zakupić takie spryskiwacze bo niestety te co mam nie posiadają grzania. Dzięki za odpowiedź?
peter251 Opublikowano 24 Października 2017 Opublikowano 24 Października 2017 Grzeją cały czas, fajna rzecz na zimę
Wasyl7151 Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 Rzecz dobra i to bardzo. Tak samo zauważyłem ze grzeją tak samo lusterka czyli cały czas. Pisalem wczesniej w innym temacie ale nikt nie odpisał, wiecie może od czego te przewody i żarówka? Ta kostka z bezpiecznikami to dwa przewody plusowe. A ta żarówka ma masę z obudowy a drugi przewód idzie razem z tymi plusowymi w próg i do tyłu. Spotkaliście się z tym? Znalazłem to pod kierownicą, tam gdzie przekaźniki.
jacek70 Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 To jakaś dorobku bo lustra mają grzać z tylną szybą.
Rekomendowane odpowiedzi