Iverson Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Jak tam poszukiwania...bo cicho się zrobilo
lewy_jelcz Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Furka piękna. Widziałem cię 2 tygodnie temu we Wrocławiu i na żywo wygląda jeszcze ładniej
PITERd Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Opublikowano 1 Listopada 2008 Jak tam poszukiwania...bo cicho się zrobilo jak uda sie sprzedaz to beda wielkie kroki w strone poszukiwan http://www.allegro.pl/show_item.php?item=468536320 Furka piękna. Widziałem cię 2 tygodnie temu we Wrocławiu i na żywo wygląda jeszcze ładniej a dziekuje za mile slowa ;-) swiat maly jest.
Ma1ik Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Wszedzie Cie pelno Piterd Sprzedawaj, zobaczymy ta S4... A te S4 to w jakiej budzie, bo nie napisales?
PITERd Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Opublikowano 20 Listopada 2008 w starej budzie, 2,7 silnik chyba tam jest :-) kurcze, ciezko sprzedac teraz auto, telefonow tysiace ale nikt nie przyjechal ogladac jeszcze
pet3r Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 w starej budzie, 2,7 silnik chyba tam jest :-) kurcze, ciezko sprzedac teraz auto, telefonow tysiace ale nikt nie przyjechal ogladac jeszcze chętnie pooglądam lol mówisz o B5, jest tam 2.7 V6 z dwoma ładnymi wiatraczkami widać, że coś mało forum czytasz
PITERd Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2009 auto w koncu sprzedane, - sprzedawalem 6 m-cy ;-/ wydalem na glupie ogloszenia 300zl, przyjechali jednak ziomale i kupili. Z tego co rozmawialem z nimi są zadowoleni - ale jak tu nie byc zadowolonym z audioli :-) teraz przyszedl czas na cos wiekszego miała byc S4, ale.. w garazu jest Subaru... pochwale sie niedlugo jak znajde czas na foty w nowym temacie
Iverson Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 oglądałem , jeździłem , fajna zabaweczka , po modach to będzie ładny przeciąg , powodzonka Piter
Rekomendowane odpowiedzi