Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Auto Detailing - Krótkie pytanie - krótka odpowiedź

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecicie jakiś zamiennik dla pasty MEGUIARS Heavy Cut Metal Polish? Podobno nie źle radzi sobie z zaśniedziałym chromem na listewkach, ale aktualnie ciężko ja dostać :/

https://youtu.be/woTzmbOb_WU 

Edytowane przez sebool12

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 279,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
W dniu 15.07.2020 o 01:18, sebool12 napisał:

Polecicie jakiś zamiennik dla pasty MEGUIARS Heavy Cut Metal Polish? Podobno nie źle radzi sobie z zaśniedziałym chromem na listewkach, ale aktualnie ciężko ja dostać :/

Jest z Poorboy's niebieska pasta, może warto spróbować.

Opublikowano

Cześć,

Może ktoś polecić sprawdzony preparat do czyszczenia ekranów LCD/TFT ? :eusathink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jaki quick detailer stosować na powłokę Aqua Coating 9H PRO? Czy można używać np. zwykłego z adbl, RR Customs? Wiem, że jest specjalny sealant ale kosztuje 200 zł za 250ml:whistling:

Opublikowano
14 minut temu, Hubertus01 napisał:

Jaki quick detailer stosować na powłokę Aqua Coating 9H PRO? Czy można używać np. zwykłego z adbl, RR Customs? Wiem, że jest specjalny sealant ale kosztuje 200 zł za 250ml:whistling:

Poszukaj qd na bazie kwarcu

Opublikowano

@FroS-t z takich tanszych to znalazlem ice ceramic shiny garage lub angelwax qed, jak myslisz moga takie byc?

Opublikowano

AngelWax ale musiałbyś wziasc Enigmę to seria z kwarcem, mozesz tez Carpro Reload czy Gyeon Cure , oby dwa mozesz rozcieńczyć z woda destylowana pół na pół , albo np Carpro Ech2o najtańszy , najwydajniejszy i naprawdę zaiebisty na qd 1:15 wystarczy w zupełności ....

Opublikowano

@FroS-t po raz drugi dzięki za odpowiedź. Zamówiłem Carpro Ech2o :D 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie czym nabłyszczyć zmatowiałe , zewnętrzne uszczelki wokół okien ? Chciałbym uzyskać połysk na nich najlepszy jak to możliwe . Specyfików cała masa , który ewentualnie  polecacie , cena nie gra roli.  :hi:

Opublikowano
7 godzin temu, dekiel 13 napisał:

Panowie czym nabłyszczyć zmatowiałe , zewnętrzne uszczelki wokół okien ? Chciałbym uzyskać połysk na nich najlepszy jak to możliwe . Specyfików cała masa , który ewentualnie  polecacie , cena nie gra roli.  :hi:

Gyeon Trim , taniej CarPro Perl

Opublikowano

Dzięki Leszek. Lustra i relingi idą na wiosnę w czarny połysk , więc bedzie grało. :hi:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mordeczki jakaś aktywna piana do pianownicy ręcznej?? 

Opublikowano
14 godzin temu, MARCIN607 napisał:

Autobrite Magifoam, CarPro Lift

Opublikowano
15 godzin temu, MARCIN607 napisał:

Chemotion Active Foam

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie czym usunąć resztki asfaltu z karoserii? Zaczęli w pobliżu mnie kłaść nowy asfalt i poprzyklejało mi się tego trochę w okolicy kół, a na białym wygląda to okropnie. Próbowałem na próbę rozpuszczalnikiem i schodzi tylko boję się czy na dłuższą metę mogę tym to zmyć żeby nie uszkodzić lakieru.

Opublikowano

Specyfiki do usuwania smoły i kleju typu Prickbort.

Opublikowano

Koledzy, polecicie jakiś quick detailer do smarowania czarnego uni zabezpieczonego FX Protect Vision Coating C-12?

Opublikowano
10 godzin temu, Arek8888 napisał:

Koledzy, polecicie jakiś quick detailer do smarowania czarnego uni zabezpieczonego FX Protect Vision Coating C-12?

Jeśli produkt n bazie kwarcu szukaj qd również na bazie kwarcu , jak sealant to analogicznie....chyba ze zostaniesz w rodzinie FX i kupisz FX PROTECT TOP COATING

Opublikowano

Spróbuję chyba FX na początek, dzięki za radę :-)