numen1 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Witam, Chce wymienić kiere na nowszą i z S-line. Wyciągnąłem poduszkę i takie w środku ma moja mocowania. ScreenShooter A ta będzie pasowała? Niby wszytko jest chyba to samo, lecz w mojej jest jeszcze taki rowek na kabelek. ScreenShooter
numen1 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2014 Wydaje mi się ze było coś kominowe w tej kierownicy. Chodzi o wycięcie tego rowka na kabel. Z tego co widać miejsce jest nad wtyczką? A to jak taka sama z tego co widać.
Audi sline Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Wydaje mi się ze było coś kominowe w tej kierownicy. Chodzi o wycięcie tego rowka na kabel. Z tego co widać miejsce jest nad wtyczką?A to jak taka sama z tego co widać. Z oboma kierownicami wszystko ok. Tylko tak jak kolega mówi. Poducha Ci nie podejdzie. Ty masz jakby 4 wytłoczenia w airbag a sline-owa 3. Przykro mi ale jeżeli chcesz takiego moda strzelić to kiera+airbag na pewno. Nie wiem jak jest z modułem kierowniczym pod mufu, ale zapewne to to samo.
kdawid Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Wszystko jest to samo oprócz kierownicy i poduszki. Moduł taśma i wiązka kierownicy mogą zostać. Ty masz kiere 4-ramienną a ta s-line jest 3-ramienna stąd inne wycięcia z boku poduszki.
Rekomendowane odpowiedzi