Opublikowano 1 Lipca 201412 l Siema. 2.4 nie mają odcinki czy jak? Dziś swojego udało mi się do 6100-6200 podkręcić i nic a nic więcej i odcinki nie było. Wskazówka stała w miejscu. O co tu chodzi?
Opublikowano 1 Lipca 201412 l A w ADR 95 będzie odcięcie? Bo jakoś boję się sprawdzić;D Do jakich obrotów można "bezpiecznie" wkręcić silnik?
Opublikowano 2 Lipca 201412 l Nie ma strachu o silnik ale ogolnie powinno unikac sie krecenia do oporu na luzie
Opublikowano 2 Lipca 201412 l Siema. 2.4 nie mają odcinki czy jak? Dziś swojego udało mi się do 6100-6200 podkręcić i nic a nic więcej i odcinki nie było. Wskazówka stała w miejscu. O co tu chodzi? skoro sie nie chcial wkrecac wiecej to chyba wlasnie doszedles do odcinki....
Opublikowano 6 Lipca 201412 l Autor Siema. 2.4 nie mają odcinki czy jak? Dziś swojego udało mi się do 6100-6200 podkręcić i nic a nic więcej i odcinki nie było. Wskazówka stała w miejscu. O co tu chodzi? skoro sie nie chcial wkrecac wiecej to chyba wlasnie doszedles do odcinki.... Ale nie było słychać "łutututu" Tylko jak przy tych 6200 był to stało w miejscu a powinno chyba zrobić "łutututu".
Opublikowano 6 Lipca 201412 l nie, to zalezy od sposobu implementacji odciecia przez producenta... w normalnych autach ktore bardziej sluza do przemieszczania niz szpanem odcinką poprostu odciecie jest lagodne takie jak piszesz. czyli stoi w miejscu
Opublikowano 6 Lipca 201412 l Autor Niech wypowiedzą się inni właściciele B5 2.4. Macie odicnke typu "łutututu"? A Ty soul87 jak masz w swojej B6? Dodam że mieliśmy A8 D2 tyle że z silnikiem 2.8 i odcięcie normalnie miała, tak jak ja opisuje. Link:
Opublikowano 9 Lipca 201411 l Niech wypowiedzą się inni właściciele B5 2.4. Macie odicnke typu "łutututu"? A Ty soul87 jak masz w swojej B6? Dodam że mieliśmy A8 D2 tyle że z silnikiem 2.8 i odcięcie normalnie miała, tak jak ja opisuje. Link: Umnie tak odcina
Opublikowano 14 Lipca 201411 l tak wlasnie brzmi odciecie zaplonu..przecie to normalny dzwiek...nie rozumiem w czym problem
Opublikowano 18 Grudnia 201411 l no na filmie jest normalne i prawidłowe odcięcie ale wiem chyba o co chodziło autorowi bo sam dziś właśnie nakręcił em 7000 ram i sytuacja taka jakby trzymać np na 1500 ram czyli ciągły dźwięk i nic...no objaw dziwny.
Opublikowano 10 Stycznia 201511 l Spróbujcie odciąć na jedynce a będzie "łututut" . Na wyższych biegach jest tak jak mówicie i to całkowicie normalne w naszych Audi.
Opublikowano 12 Stycznia 201511 l Może po prostu macie odcięcie paliwa, a nie zapłonu? Proszę bardzo Tak brzmi odcięcie paliwa. Odcięcia zapłonu nie muszę prezentować bo każdy wie jak brzmi Edytowane 12 Stycznia 201511 l przez peacenotwar
Opublikowano 27 Stycznia 201511 l na filmiku słychać tak jak trzeba, swoją drogą gratulacje dla kierownika za takie pałowanie niedługo po odpaleniu silnika