Jump to content
IGNORED

Promocyjne ceny na Motul, Liqui Moly, Valvoline. Części samochodowe najtaniej.

Recommended Posts

Posted

Z przyjemnością możemy pochwalić się statusem autoryzowanego punktu sprzedaży środków smarnych Amsoil, Motul, Millers, Liqui Moly, Fuchs.

www.pro-choice.pl

image.png.609327346f278673e71f14fb415f65c1.png

Zapraszamy na nasz fanpage FB - będziesz na bieżąco z naszą działalnością - https://www.facebook.com/ProChoiceMoto

image.thumb.png.083d04d6dfc42d5c986b379bb91a9be7.png

Wszystkie części eksploatacyjne w maksymalnie korzystnych cenach. Porównaj i przekonaj się sam.
W ofercie produkty wszystkich renomowanych producentów takich jak:
LEMFORDER, KAYABA, SACHS, LUK, INA, SKF, ATE, BOSCH, GATES, CONTINENTAL, RUVILLE, ELRING, GOETZE, DAYCO, FEBI, KNECHT, MANN, NGK i mnóstwo innych.

Z racji zaopatrywania się u kluczowych polskich hurtowni motoryzacyjnych jest tego naprawdę dużo.

Nie jesteśmy firmą wirtualną, każdą z zamówionych części można obejrzeć, dotknąć i sprawdzić w naszym sklepie motoryzacyjnym w Szczecinie.
Mieścimy się na ul. Witkiewicza 49/U-11

WAŻNE !!!
Jeżeli znajdziesz gdzieś taką samą część w niższej niż u nas cenie, poinformuj nas o tym. Postaramy się przebić konkurencję naszą ofertą.

Dla stałych klientów dodatkowe korzyści:)

Promocja na komplet wahaczy Lemforder. Pytać przez PW lub mail [email protected]

Wystawiam faktury VAT

Zapraszam serdecznie. Z chęcią pomogę w doborze oleju. Jestem do Waszej dyspozycji pod PW i nr tel: 663 962 604

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Polecam Marcina. Dobry kontakt, ceny i sprawna obsługa.

monti

Posted

Marcin chciałbym kupić u Ciebie 5l MOTULA Specifik 505.01 ale przy okazji wysyłki chciałbym za jednym zamachem kupić jakiś olej z gamy Motula do Matiza. Problem w tym, że nie wiem co teraz zalać - dotychczas Matiz był zalewany tylko w serwisie Castrolem 0W30 . Przebieg Matiza 100 000km - silnik oczywiście benzyna nie bierze ani grama oleju. Może coś doradzisz, bo chyba siedzisz w temacie olejów.

Posted

Marcin chciałbym kupić u Ciebie 5l MOTULA Specifik 505.01 ale przy okazji wysyłki chciałbym za jednym zamachem kupić jakiś olej z gamy Motula do Matiza. Problem w tym, że nie wiem co teraz zalać - dotychczas Matiz był zalewany tylko w serwisie Castrolem 0W30 . Przebieg Matiza 100 000km - silnik oczywiście benzyna nie bierze ani grama oleju. Może coś doradzisz, bo chyba siedzisz w temacie olejów.

Hej,

do Daewoo Matiza Motul zaleca Motul 8100 X-clean 5W40 . Mowa tutaj zarówno o Matizie 0.8 i 1.0. Wchodzi odpowiednio ok. 2,7 i 3,2 litra. Zapraszam serdecznie.

Dziękuję Panowie za zaufanie i miłe słowa. Pamiętajcie, jestem tu dla Was.

Posted

A nie masz tego Motula 8100 X-clean 5W40 w litrowych pojemnikach ???

Posted

A nie masz tego Motula 8100 X-clean 5W40 w litrowych pojemnikach ???

Na chwilę obecną mam tylko w 5L. Jeśli będziesz chciał to spokojnie zamówię dla Ciebie kilka banieczek 1L.

Posted

Matiz to nie A4 i jednak będę potrzebował 3 litry jakiegoś półsyntetyka 10W40. Czy masz Motul 10W40 do benzyniaka w litrowych opakowaniach lub bańkę 4 litrową ???

Posted

Matiz to nie A4 i jednak będę potrzebował 3 litry jakiegoś półsyntetyka 10W40. Czy masz Motul 10W40 do benzyniaka w litrowych opakowaniach lub bańkę 4 litrową ???

3 Litry 6100 to koszt 90 zł a 5L to koszt 104 zł. Dlatego też posiadam raczej tylko 5L opakowania. Baniek 4L w życiu nie widziałem, w DE dostępne są tylko 1 i 5, póżniej 60 i 208 litrów :)

• 2 weeks later...
Posted

ile kolego wysyłka 2 sztuk? 505.1? pobranie... i czym to wysylasz;]

Posted

dziku dzięki za oliwe pełna profeska!!! polecam kolege

Posted

Siemka potrzebuje olej półsyntetyk do mojego ADR-a 1,8 20V jaki polecisz i w jakiej cenie?? 5 litry

ps. wysyłasz za pobraniem?

Posted

Siemka potrzebuje olej półsyntetyk do mojego ADR-a 1,8 20V jaki polecisz i w jakiej cenie?? 5 litry

ps. wysyłasz za pobraniem?

Wysyłam za pobraniem, na 99% będzie to 6100 Synergie 10W40. Więcej na PW

Posted

polecam również kolegę:) mój PD śmiga już na motulku od kolegi:) wszstko szybko,sprawnie i milo:) POOOLECAM:) :notworthy::good:

• 1 month later...
Posted

bardzo dobry kontakt.Dziękuję i polecam wszystkim :good:

Posted

i ja dołączam do grupy zadowolonych klijętów marcina gorąco polecam :good:

Kurde jest dostepny slownik a tu takie jaja :polew: :polew: :polew:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

:hi:

Zapraszam Wszystkich od Nowego Roku także po filtry, tarcze, klocki i wszystko co chcecie ze sklepu FOTA. Mam tam bardzo ciekawe rabaty którymi chciałbym się z Wami podzielić :)

Jeśli czegoś potrzeba - śmiało pytać.

Ceny Motula jak widzę jak zwykle u mnie najniższe - zapraszam więc serdecznie.

Filtry MANN także w super cenach.

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!