maryoushek Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) zalezy czego sluchasz bo jak radia to moim zdaniem B&O nie jest Ci potrzebne w moim przypadku "lepiej". W q5 dzisiaj sluchalem B&O i jest czysty dzwiek i ladnie to gra ale czy warto wydawac tyle pieniedzy to nie... Przy B&O podstawa to orginalna plyta lub dobrej jakosci mp3 Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez maryoushek
vvalery Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) zalezy czego sluchasz bo jak radia to moim zdaniem B&O nie jest Ci potrzebne w moim przypadku "lepiej". W q5 dzisiaj sluchalem B&O i jest czysty dzwiek i ladnie to gra ale czy warto wydawac tyle pieniedzy to nie... Przy B&O podstawa to orginalna plyta lub dobrej jakosci mp3Dzięki Mariusz. Słucham CD i najlepszej jakości MP3. Mam zapchaną całą kartę 32GB muzą bo auto to jedyne miejsce gdzie mogę jej w spokoju posłuchać. W domu nie ma już na to czasu niestety -No cóż trzeba poszukać czegoś tańszego i lepszego zatem. - Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez vvalery
maryoushek Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) najlepiej jakbyś dorwał kogoś kto ma B&O i sam posłuchał... ja dokładałem i miałem trochę problemów z niewiedzą moją. Jedyne szczęście że mogę sam sobie ochronę ściągnać bo wzmacniacz kupiłem nie taki ;/ Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez maryoushek
daniell-gda Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 w mmi 3g wzmacniacz jest w tunerze radia lub wzmacniacz b&o , jak gra muzyka z tunera radia na 10 głośników ?
Rekomendowane odpowiedzi