youngmaster Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 witam, dużo szukałem w sieci jednak nigdzie nie było konkretnej odpowiedzi. Posiadam a4 b5 95r 1.6 Auto odpala i gaśnie po sekundzie, jedynym rozwiązaniem jest odłączenie na chwilę przewodów od aku. Po takim zabiegu auto odpala ale tylko raz po zgaszeniu ponowie odpala i gaśnie, co może być przyczyną, dodam ze cały czas miga kontrolka samochód z kluczykiem, po odłączniu chwilowo od aku kontrolka już nie świeci. proszę o pomoc. auto miało dodatkowo montowany autoalarm(może on nawalił?)
jacek70 Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Podepnij vaga,sprawdź błędy to ktoś pomoże. Tu nikt z fusów nie wróży. Może być wiele powodów wiec vag.
rafal9119 Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 jak miga kontrolka samochodu z kluczykiem to winne jest immo prawdopodobnie uszkodzone ---------- Post dopisany at 09:06 ---------- Poprzedni post napisany at 09:02 ---------- spróbuj z innego kluczyka. bo np u mnie pomogło wykasownaie bledów i do dzis mam spokoj
Rekomendowane odpowiedzi