Cycu87 Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 Witam, mój problem polega na tym, że mam nie ori radio w samochodzie. No i wszystko było by fajnie gdyby nie fakt, że kiedy przełączę na odtwarzanie muzyki z pendrive to radio po jakiejś minucie? niekiedy nawet nie, tak jakby się restartuje, pokazuje mi sie wtedy logo firmy radia i trwa to jakies 3-4 s i następnie muzyka zostaje wznowiona w tym samym momencie co została przerwana.. kompletnie nie wiem co to może być, może ktoś z was miał podobny problem? :/ dodam, że na FM działa normalnie na AUX także. Z góry dziękuje za jakąkolwiek pomoc..
Magicbattle Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 a firme radia mamy sie domyslic? radio sie konczy i tyle albo pen jest kiepskiej jakosci
Cycu87 Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Opublikowano 7 Lipca 2014 Radio jest firmy CANVA ma około 3 lat, maksymalnie 4, nie wiem dokładnie. Czyli to może być tylko i wyłącznie wina sprzętu, a nie elektroniki z samochodu?
airbob Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 Na pewno wina radia, chiński badziew. Możliwe że jest uszkodzone gniazdo usb w radiu i nie łączy.
Cycu87 Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Opublikowano 7 Lipca 2014 To nic.. Bede musial zakupic jakies nowe radyjko. Dziękuje za pomoc panowie
Rekomendowane odpowiedzi