kubajvc Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 Kolejny mój temat z cyklu "padł mi akumulator a za nim fala zniszczeń" Walnął mi pare dni temu akumulator . dzis kupiłem nowy wsadziłem i sie zaczeły problemy . nie działa mi gałka prawa w navigation plus RNS-D . gałka od nawigacji i główny temat pojezdziłem juz troche na nowym akumulatorze teraz wsiadam do auta odpalam i nagle patrze a na zegarach swieci sie kontrolka abs oraz esp . nie jest to spowodowane brakiem napięcia bo wiem ze jak sie odepnie akumulator to trzeba sie troche przejechac zeby kontrolka esp zgasła ale dlaczego one sie zapalily teraz? dodam ze kiedys miałem juz taka akcje ze jechałem sobie normalnie i zapalila mi sie kontrolka esp ale po wyłączeniu zapłony i ponownym odpaleniu auta wszystko wróciło do normy . co to moze byc ?
wrclaguna Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 A jakie błedy masz ? .......to podstawa .
kubajvc Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Opublikowano 7 Lipca 2014 jeszcze nie sprawdzałem błądów bo nie mam jak tego zrobic . :/ ale moze bez błądów ktos cos podpowie
mlodziak22 Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 możliwe ,że musisz przeprowadzić kalibrację czujnika kata skrętu
kubajvc Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Opublikowano 7 Lipca 2014 a taka kalibracja nie wykonuje sie sama ?
Rekomendowane odpowiedzi