KulekDSK Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 (edytowane) Witam wszystkich:) po sprzedazy poprzedniego wozu który równiez był z grupy vag:przyszła kolej na coś większego.Miała być bora ale padło na a4 z czego jestem zadowolony:)Audi a4 99r.silnik:1,9 Tdi AFNAuto zostało kupione w seri jednak na zmiany długo nie trzeba było czekac:)Zawias: FK ak-streetKoło:FK automotive 18/9x4 na co zostały naciągnięte opony 18/40/215pozciągane oznaczenia,wypolerowana końcówka wydechuauto po zakupie:po modach;na dniach auto zostanie skręcone w dół a w planach air:) mały up:) przód zostal skrecony pare cm w dół do tyłu doszedl dystans dla lepszego spasu:) wkrótce zaspawany zderzak:) foto w obecnym stanie.na zdj również s4 kolegi mały up! z nowości zaspawany został zderzak z przodu oraz zostały przeprowadzone poprawki lakiernicze zeby było tip top:) obecnie auto na zimowkach podkrecone tyroszke do góry czeka na wiosne i jak sie uda to na air:) Edytowane 18 Stycznia 2015 przez KulekDSK
Fenrir Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zacne koło, trzeba przyznać A jakie plany modów?
KulekDSK Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Opublikowano 10 Lipca 2014 Teraz zostanie skręcony w doł bo stwierdzam ze jednak za wysoko:)ogolnie w planach air ride tak jak pisałem.jak trafi sie jakies wnętrze w skórze to też nie pogardze.chciałbym jeszcze lampy usa z przodu,zaspawać miejsce na rejestracje z przodu.ale to wszystko wyjdzie w praniu jakie mody będą
a4bielik Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 niezły kozak, jeszcze jak niżej będzie..
Kowi87 Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Mi sie koło średnio podoba, ale widać ze cos tu sie będzie działo:banan:
Kowi87 Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 Masz ta ostatnią fotke w większej rozdziałce?
KulekDSK Opublikowano 18 Października 2014 Autor Opublikowano 18 Października 2014 Niestety nie bo kolega zle poustawial aparat przy robieniu zdj
Kowi87 Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 Niestety nie bo kolega zle poustawial aparat przy robieniu zdj
Fenrir Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Ładnie. A gdzie planujesz trzymać tablicę?
KulekDSK Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2015 Za szyba albo w bagazniku heh:p
michcio88 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Tez o tym myślałem żeby się pozbyć rejki ale zbyt częste spotkania z niebieskimi mi się przytrafiaja i dałem sobie z tym modem spokój
Poematik Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 A nie lepiej zderzak od S4 co to za felunie? jakies namiary na nie? mi sie podobaja tez chce takie
KulekDSK Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2015 A nie lepiej zderzak od S4 co to za felunie? jakies namiary na nie? mi sie podobaja tez chce takie niebardzo podoba mi sie robienie esy z diesla:P felgi to FK automotive edition 2.ogolnie mało ich jest mi zalatwiał to znajomy(rimart.pl polecam) jednak nie jest to wg mnie jakis rarytas:P w przyszłości napewno bede chciał zmienic.pozdro:)
Poematik Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Jesli bys chciał sie pozbyc Gwintu oraz felunku to przyjme;)
KulekDSK Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2015 Jesli bys chciał sie pozbyc Gwintu oraz felunku to przyjme;) felunku niewykluczone.ale gwintu napewno nie:P chyba ze kupie air z amorami:) narazie jestem na etapie zakupu daily dla mnie i narzeczonej ktore pewno i tak zglebie:P
Rekomendowane odpowiedzi