Opublikowano 10 Lipca 201412 l Witam tak jak w temacie może mi ktoś powiedzieć gdzie się znajduje filtr paliwa w Audi A4 B5 1,6 Lift
Opublikowano 10 Lipca 201412 l ja co prawda mam podobny silnik bo 1.6 ANA i ja mam z tyłu niedaleko tylnego prawego koła
Opublikowano 11 Lipca 201412 l Czy jest łatwo dostępny ?? bez problemu to zrobie ja? czy musze leciec do mechanika?
Opublikowano 11 Lipca 201412 l Czy jest łatwo dostępny ?? bez problemu to zrobie ja? czy musze leciec do mechanika? z kanału bez problemu, bez kanału nie próbowałem
Opublikowano 11 Lipca 201412 l No własnie kanału nie posiada, ale podskocze do kumpla on ma to sobie to ogarne, dzieki
Opublikowano 13 Lipca 201412 l bez kanału też da się radę autko na lewarku do góry i na leżąco Osobiście nie wlazłbym pod auto stojące na lewarku ale jak ktoś jest odważniejszy to może próbować
Opublikowano 13 Lipca 201412 l popieram....to totalna glupota wlazic pod auto na lewarku...nie raz widzialem jak auta spadaly nawet mi osobiscie a na szczescie mialem juz kolo zapiete i nie bylem pot...a jak juz musze to stawiam na minimum 2 lewarkach i opieram dodatkowo na drewnianych podkladach kolejowych....koledzy to nie sa zarty!!!! ---------- Post dopisany at 23:56 ---------- Poprzedni post napisany at 23:55 ---------- popieram....to totalna glupota wlazic pod auto na lewarku...nie raz widzialem jak auta spadaly nawet mi osobiscie a na szczescie mialem juz kolo zapiete i nie bylem pot...a jak juz musze to stawiam na minimum 2 lewarkach i opieram dodatkowo na drewnianych podkladach kolejowych....koledzy to nie sa zarty!!!! hah jakie ja byki wale:D
Opublikowano 14 Lipca 201412 l Nawet bym nie próbował wejsc pod auto gdy jest na lewarku ale jak juz sie nie ma wyjscia:(ale wiadomo rozsadek,bez szarpania wozem
Opublikowano 14 Lipca 201412 l ja na samym lewarku nie wchodzę do tego służą kobyłki aby go zabezpieczyć i dopiero wtedy można leżeć ale zapomniałem o tym napisać. Ja na samym lewarku to nie raz mam stracha jak coś robię przy kole abym nie szarpnął i żeby nie spadł a gdzie się tam położyć
Opublikowano 14 Lipca 201412 l ja na samym lewarku nie wchodzę do tego służą kobyłki aby go zabezpieczyć i dopiero wtedy można leżeć ale zapomniałem o tym napisać. Ja na samym lewarku to nie raz mam stracha jak coś robię przy kole abym nie szarpnął i żeby nie spadł a gdzie się tam położyć wiec napisalem....ja stawiam na 2 lewarkach i opieram dodatkowo na podkladach kolejowych....nie ma bata zeby spadl.... oczywiscie wykonuje drobne prace pod autem a nie solidna ingerencja w mechanike a dodatkowo na wszelki wypadek warto miec telefon do wezwania pomocy:D
Opublikowano 14 Lipca 201412 l Mysle ze jakby spadlo auto na czlowieka to raczej bys nie zdarzył zadzwonic na pogotowie
Opublikowano 14 Lipca 201412 l Mysle ze jakby spadlo auto na czlowieka to raczej bys nie zdarzył zadzwonic na pogotowie co by bylo gdyby bylo.........itak warto miec...nie chce tutaj calej opowiesci z discovery pisac ale kiedys na wysypisku.....itd......itd......koles w telfonie mowil gdzie blizej slyszy dzwiek syreny.....tak go uratowali
Opublikowano 6 Sierpnia 201412 l Wystarczy podlozyc plaski drewniany kolcek pod tylne prawe kolo klocek okolo 10cm i wjechac na niego wbic bieg i reczny i mozna sie wsowac pod auto ja sie zmiesciłem tak ostatnio i napewno nie spadnie z klocka, oczywiscie klocek szerszy od kola.