eaglent Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 Witam, jak w temacie, moje auto cieknie podczas silnego deszczu, leci sobie strumyczek za podnóżkiem koło pedału sprzęgła. Uszczelka pod kompem zasilikonowana, linka klapy zasilikonowana, spływ pod srv i aku udrożniony, uszczelka pod filtrem dmuchawy też szczelna. Skąd może jeszcze ciec? drzwi szczelne do podnosiłem całą tapicerkę i cieknie tylko z tamtego miejsca. Jakieś pomysły?
eaglent Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Opublikowano 15 Lipca 2014 ale jakby na spawach ciekła to by nie leciało przypadkiem na całej długości? tzn pasażer tez by był mokry a tu tylko jedna strona cieknie. Możliwe jest, że jest jeszcze jakaś dziura której nie wypatrzyłem oprócz kompa i linki? ---------- Post dopisany 15-07-2014 at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany 14-07-2014 at 22:16 ---------- nikt, nic?
Kali S4 Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 bierz kogoś niech leje wodę a Ty wskakuj do środka z latarką i szukaj
eaglent Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Opublikowano 16 Lipca 2014 no najlepsze jest to, że znalazłem, leje się woda za podnóżkiem, po takim czarnym wygłoszeniu ale nie wiem gdzie u góry może być dziura
Rekomendowane odpowiedzi