prezesik Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 (edytowane) Witajcie zakupiłem w Listopadzie 2013 roku Swoje Audi rok 1998 avant (zawsze chciałem) za jedyne 7 tysi z silnikiem 1.8 ADR zagazowane bo z turbo wszyscy mi odradzali....Auto przyjechało z Włoch więc gdzie nie gdzie było ryśnięte delikatnie ale najważniejsze że w oryginale.I tak cieszyłem się jazdą jakieś 3 tygodnie i się zaczeło.....Okazało się że słabo działa ogrzewanie potem że wspomaganie jest uwalone na amen i klika drobiazgów....to co musiałem zrobićWspomaganienowa pompa wspomaganieprzewód do wspomaganiaregeneracja maglownicykoszta 1560 złProblemy z ogrzewaniemwymiana termostatupłukanie nagrzewnicyi kilka innych dupereliOgrzewanie już działało ale pojawił się kolejny problemtemperatura płynu albo była za niska.i tak oto znowu czekaly mnie wydatkinowe wiskonowa pompa wodya co za tym idzie nowy rozrzadczyszczenie całego układu i takie tamKoszt kolejne 1500 złAudi już kosztowała mnie 10 tysi za te kase juz można było wyczaić spokojnie rok 2000 poliftaByłem wściekły....Poprzedni właściciel miał fantazje zmienił głośnikiNie ma co pięknie to zostało wyrezane pewnie robił to u szewca...Dzisiaj przyjechała ORI instalacja bose i inne boczki wiec czeka mnie rezankoPrzy okazji bedzie położona instalacjia z alarmem i bede czekał na dobra pompkę do centralnego.Pozostało jeszcze dokupić drzwi lewe i wymienić bo sa jakie sa:) Edytowane 6 Maja 2015 przez prezesik
cinshot Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 to co musiałem zrobićWspomaganie nowa pompa wspomaganie przewód do wspomagania regeneracja maglownicy koszta 1560 zł przechodziłem przez to co Ty , zaraz po kupnie więc wiem ze boli. Ale powodzenia w dalszych działaniach
prezesik Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Opublikowano 18 Lipca 2014 Wlasnie ide rezac audio boss do auta pewnie skończę rano Wysyłane z mojego KALKULATORA
enzo83 Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 Powodzenia w rezaniu:)A jakieś dalsze plany?
prezesik Opublikowano 19 Października 2014 Autor Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Czas start Po pięciu godzinach mam położona instalacje pod dywanikiem w miejscu fanrycznym.Etap 1Demontaż wszystkich siedzeń a dokladnie 3 oparcie tylnej kanapy zostaloDemontaż konsoli środkowejTu pamiętajcie aby miec klucze nasadowe 8 10 13 bo inaczej płaskim kluczem zajmie wam to tyle co mnie:(Montaż instalacji bose w miejscach fabrycznych bynajmniej tak mi sie wydaje:)Na chwile obecna mam poprowadzona kable do wszystkich słupków i poskladany cały samochód.Etap 2Dokończenie poprowadzenia wiązki do zmieniarki i wzmacniacza w bagażniku . Musze poszukac którędy ???? Ma ktos jakis schemat którędy ta wiązką idzie do bagażnika Dalsze plany to:Instalacja pompki z pilotem i alarmem oriDodatkowo niezależny alarm połączony z odcięciem zapłonu i pompy paliwa.Wymiana. Lewych drzwi przód i tyłPrzyciemnienie szyb w tylnych drzwiachI to chyba na tyle bo szykuje sie do zmiany na A6 z silnikiem 2.4 benzyna bo ten za wolny po woli sie robi:)Prace zakończone bose zamontowany i ladnie gra i żadne głośniki juz z drzwi nie wystają , niestety jakość dźwięku słabsza od tego zestawu co byl wczesniej ale coz cos za,cos:) przynajmniej cały bagażnik mam wolny:)Dzis skończony alarm:)Nie zakładałem ORI bo jak sie dowiedziałem ze ORI alarm po otwarciu drzwi z kluczyki sie wyWyłącza to dalem sobie luz.Działa otwieranie i zamykanie szyb z pilota i kilka innych opcjiW planie składanie lusterek https://vimeo.com/106980411Dzisiaj znowu rezalem tym raze termometr ORI Edytowane 6 Maja 2015 przez prezesik
przemek11 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 mozesz coś dokładniej o montażu tego termometru?
prezesik Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Tarcze + klocki przód nowe zrobione Taka ładna była nie bita Ale naklejka dzielnie sie trzyma Wysłane z IPHONA 6 PLUS Trochę wyklepana czekam na kolejnego dzwona dodane ciemne szyby w drzwiach Wysłane z Ugryzionego Jabłka Edytowane 26 Lutego 2015 przez prezesik
Rekomendowane odpowiedzi