rrrudy25 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Ładnie[emoji106],nieplanowane mody sa najlepsze[emoji16] Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
tomekhxc Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 kiedys też sobie takie coś zrobie w B6
Zieluu Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Teraz, tomekhxc napisał: kiedys też sobie takie coś zrobie w B6 "takie coś" czyli ? bo jeśli się nie mylę, 4el szyby masz u siebie
Zieluu Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2017 23 godziny temu, tomekhxc napisał: fotochrom i włacznik auto aaa no chyba że tak
Zieluu Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2017 Chwilę była cisza, ale nie oznacza to, że temat umarł Jak na razie w aucie nic z nowości co do doposażania wnętrza, zmian wizualnych, jedynie auto porusza się z punktu A do punktu B i przyszedł czas na pewne wymiany eksploatacyjne, itp. Na montaż czekają: - komplet rozrządu: pompa wody, rolka napinająca napinacz, rolka prowadząca, pasek (INA, HEPU, CONTI), - napinacze paska alternatora, klimy + paski (INA, DAYCO), - osuszacz klimatyzacji (BEHR), - półoś lewa kompletna 8E0407271AT z Exeo, Podziękowania dla @tomekhxc za graty, a zarazem polecam sklep naszego Kolegi Zdjęcia zapożyczone od Tomka
tomekhxc Opublikowano 12 Grudnia 2017 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Serwis konkret teraz gleba koło i te sprawy
Zieluu Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2017 23 godziny temu, tomekhxc napisał: Serwis konkret teraz gleba koło i te sprawy no coś pasuje zmienić, bo już ...
Zieluu Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Opublikowano 31 Marca 2018 Mała aktualizacja Przez okres zimowy zebrane w woooolnym tempie ale zebrane - graty pod 2DIN W przyszłym tygodniu planuję się za to zabrać, a mianowicie wpada BNS 5.0 z gałkami chrom + AUX (brak na zdjęciu) + climatronic 2DIN BM z B7 od 16st. + przy okazji podłączenie podświetlanych kratek Wszystkie graty od naszych Kolegów z klubu
muunv Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 Jak robisz dwa din, to dlaczego od razu RNSa nie wrzuciles? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Zieluu Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Opublikowano 31 Marca 2018 Jak robisz dwa din, to dlaczego od razu RNSa nie wrzuciles? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie na moją kieszeń jak na razie [emoji39]Inne ważniejsze kwestie muszą wpaść w tym sezonie, a na tą chwilę BNS wystarczy [emoji4]Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Zieluu Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Opublikowano 31 Marca 2018 Ty lepiej mow jakie nowe koło będzie Tego to ja sam właśnie nie wiem [emoji3] Rozglądam się bo wiosna idzie, a trochę już pojeździłem na tym kole, poszło teraz na zimę [emoji39] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Zieluu Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Po sobotniej walce nowe graty wpadły do środka, z których jestem mega zadowolony Nie dość, że radio lepiej gra, AUX śmiga, to poprawił się wygląd środka Do pełni szczęścia w temacie tunelu, wpadną jeszcze esp wizytownik kubek w chromie i ramka biegów 1NK Przy okazji, w niedziele odbył się nasz klubowy podkarpacki zlot na otwarcie sezonu, więc i stąd też parę fot się znalazło @tomekhxc też się załapał
FroS-t Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Wydetailinowany jak trzeba, to sie chwali
Damjan Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 (edytowane) Bardzo dobry mod. Mając BNS to najlepiej tylko w nocy jeździć. Dopiero wtedy jest efekt. Szerokości i powodzenia w modach Edytowane 9 Kwietnia 2018 przez Damjan
Zieluu Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Wydetailinowany jak trzeba, to sie chwali:good:Leszek - na szybko był myty [emoji16]Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Zieluu Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Bardzo dobry mod[emoji106]1:. Mając BNS to najlepiej tylko w nocy jeździć. Dopiero wtedy jest efekt:naughty:. Szerokości i powodzenia w modachW nocy to poezja dla oka [emoji4][emoji3]Dzięki i vice versa ! [emoji6]Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
FroS-t Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 1 minutę temu, Zieluu napisał: Leszek - na szybko był myty Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Czyli bicie piany
Rekomendowane odpowiedzi