Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ B6 AVB ] AVB+/DRL/CLH/BIX B8/BNS 5.0/gwint HR/320-288/S6C6/wydech 2.5tdi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam nadzieje że te kabelki tak nie pozostały tylko owinięte ładnie parcianką i poukładane :naughty:

Opublikowano
  • Autor

wszystko elegancko poukładane :naughty: jedynie moduły tymczasowo złapane na opaskach :grin:

Opublikowano

Dzięki, pozdrawiam :hi:

Z nowości: wpadły dzisiaj moduły składanych lusterek od kkam'a (składanie [zamknięcie, otwarcie; zamknięcie, kluczyk] + CLH blendy LED). Na tę chwilę na razie podpięte składanie z racji nie podpięcia jeszcze gratów pod lustro fotochrom, clh+drl - leżakują jeszcze graty w piwnicy :facepalm: więc wreszcie pasuje się za resztę zabrać i dokończyć na dniach :wink:

Składanie bangla elegancko ! :naughty::naughty:

Zdjęcie z prac oraz filmik po ukończeniu dzieła:

image.jpg

Gruuuuuubo z tematem pojechałeś !! :decayed: az sie zastanawiam czy u siebie tego nie zrobić hahahah

Opublikowano
  • Autor

Wg mnie przydatne zwłaszcza jak dużo się parkuje w mieście, a w moim przypadku tak jest, a parę razy już miałem schowane lusterko... :angry: Polecam :decayed:

Opublikowano

Dobrze, ze w druga strone ktos Ci nie schowal. ;) fajnym bajerem jest opuszczanie prawego podczas cofania w momencie parkowania rownoleglego do kraweznika, zwlaszcza jak sie jezdzi na jakis szerszych, wystajacych kolach o niskim profilu. :D

Opublikowano

Wg mnie przydatne zwłaszcza jak dużo się parkuje w mieście, a w moim przypadku tak jest, a parę razy już miałem schowane lusterko... :angry: Polecam :decayed:

Dobrze ze tylko słuzbowym parkuje na mieście :):grin:

Opublikowano

Dobrze, ze w druga strone ktos Ci nie schowal. ;) fajnym bajerem jest opuszczanie prawego podczas cofania w momencie parkowania rownoleglego do kraweznika, zwlaszcza jak sie jezdzi na jakis szerszych, wystajacych kolach o niskim profilu. :D

fakt to jest przydatne u siebie często korzystam ;)

Opublikowano
  • Autor

Myślałem też nad tym, ale jednak się nie zdecydowałem :) Odpukać nie przerysował jeszcze, ale to może dlatego, że próbuję nie parkować przy krawężnikach i wole pojechać parę metrów dalej na teren bez krawężników :lol:

Opublikowano

z tymi balonami co masz to i tak felgi nie obedrzesz :decayed:

Opublikowano
:D
Opublikowano
  • Autor

z tymi balonami co masz to i tak felgi nie obedrzesz :decayed:

Tomek :ban::decayed:

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

:hi:

Po chwilowej przerwie aktualizacja :) Na pokład zawitały bixy, które sprawiły jasność i odpoczynek dla moich oczu - przejście ze zwykłych lamp na bixa miażdżące  :D

Ori bix, przetwornice Valeo D1S,  soczewki zkw z B8, poprawione uszczelnienie, wyczyszczone środki - Gwerty :good:

Palniki Osram D1S 4300K - Hammer :good:

H7 Osram Nightbreaker Laser - dzik :good:

Postojówki LED, kierunki chrom 

IMG_20170209_215937.jpg

IMG_20170210_194009.jpg

IMG_20170211_090510.jpg

Opublikowano

Dobra robota, komfort jazdy nocą wzrasta niesamowicie przy bixach, ja już nigdy nie kupię auta że zwykłymi lampami, tylko xenon.

Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, karol1981 napisał:

Dobra robota, komfort jazdy nocą wzrasta niesamowicie przy bixach, ja już nigdy nie kupię auta że zwykłymi lampami, tylko xenon.

Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka

Dokładnie tak :wink: Teraz spryski + samopoziom 

Opublikowano

Taaa, tylko po co :decayed: reczna regulacja z kabiny i jest git. Rozklejane byly lampy do czyszczenia ?

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, KoJ@K napisał:

Taaa, tylko po co :decayed: reczna regulacja z kabiny i jest git. Rozklejane byly lampy do czyszczenia ?

Nastawiłem się na DRL+CLH i już wszystkie graty pod to leżą z rok w pokoju i nie ma kiedy założyć ale trzeba znaleźć wreszcie ten czas ... :decayed: Były :wink:

Opublikowano

Dobra robota :)

Opublikowano
  • Autor
Dobra robota [emoji4]

I vice versa [emoji6]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Dnia 11.02.2017 o 13:13, Zieluu napisał:

Teraz spryski + samopoziom 

predzej spryski , jak sie dowala niebiescy to o to ;)

Opublikowano

Cycu jestem z Ciebie dumny:naughty:    Jeden z trzech najbardziej przydatnych modów w a4