neoxpl Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Koledzy wlepa w bagażniku wyblakła a wiec jaki to kolor rok 95?
prezesik Opublikowano 26 Lipca 2014 Opublikowano 26 Lipca 2014 Dokladnie jak moja ly7m Wysłane z mojego "I"kalkulatora:))) za pomoca guzika i po łączach GSM
eXik Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Moim zdaniem najładniejszy kolor posiadam taki u siebie i nie moge oderwać od niego wzroku jak go umyje i wyczyszcze
czorny_07 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Moim zdaniem najładniejszy kolor posiadam taki u siebie i nie moge oderwać od niego wzroku jak go umyje i wyczyszcze Mało widziałeś, sam mam srebrny, który chowa sie przy czarnym, czerwonym, niebieskim itp jeden z gorszych kolorów
eXik Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Miałęm już czarne auto, czerwone także, i dla mnie najlepszym kolorem z tych 3 jest srebnry, dlatego też kupiłem takie auto
vp-tdi Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 na srebnym rys nie widać ,trzeba sie przypatrzeć żeby zobaczyć ,dla sprzedającego zaleta , ale najlepiej błyszczące kolory to zielony perłowy ,nawet z daleka .oraz granatowe i bordowe. srebny jakos słabo siw błyszczy ,może to zwykły metalik a nie perła ?
eXik Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Nie wiem mi sie podoba, jak ktoś wyżej wspomniał każdy ma inny gust radujmy sie z naszych ładnych kolorów
vp-tdi Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Nie wiem mi sie podoba, jak ktoś wyżej wspomniał każdy ma inny gust radujmy sie z naszych ładnych kolorów podoba ci sie bo taki akurat masz czy ogólnie ? mnie sie nie podoba bo jest z byt popularny i jak w coś pukniesz całego trza malowac bo 1 element zawsze sie bedzie rónić od pozostałych jak pomalujesz 1 element.
eXik Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Podoba mi się bo mam, wczesniej jakoś nie zwracałem uwagi na kolor auta.. Z tym malowaniem to racja, ale nie widac tak kurzu i brudu na nim
Rekomendowane odpowiedzi