rade Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 www.radebazy.ugu.pl/viaken.rar Link do mojej strony, więc nie wygaśnie póki co. Musi wykryć USB Serial Converter oraz USB Serial Port ( COM X) X od 1 do 4 of course
_quattro_ Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Opublikowano 30 Lipca 2014 www.radebazy.ugu.pl/viaken.rarLink do mojej strony, więc nie wygaśnie póki co. Musi wykryć USB Serial Converter oraz USB Serial Port ( COM X) X od 1 do 4 of course Na tych sterach też nie działa
rade Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 a zainstalowały Ci się obie rzeczy ? bo u mnie był głownie problem z tym pierwszym. Sprawdził bym jeszcze na innym komputerze i każdym porcie USB. W sobotę będę miał czas to zerknę czy dam rade na laptopie siostry wgrać bez problemu bo i tak muszę sobie podejrzeć czy coś nie wyskoczyło to dam znać.
_quattro_ Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Opublikowano 31 Lipca 2014 W między czasie zamówiłem inny VAG KKL polskiej produkcji, dziś przyszedł podłączam i..... "com port OK, interface not found" i nie uwierzycie ale cos mnie tknęło odpaliłem auto ze dwa razy dodałem gazu i program połączył się z interfejsem a co za tym idzie z autem druga próba na wyłączonym silniku ale włączonym zapłonie i to samo brak połączenia. Próba druga z odpalonym silnikiem i działa
Rekomendowane odpowiedzi