dracus6662 Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Panowie szlag mnie trafia Potrzebuje długosć przewodu podciśnienia idącego z pod kolektora idący do gruchy turbo ten cienki najdłuższy bo ten krótszy wymieniłem a ten długi coś mi się wydaje że cos sparciał , wymienie i będę miał podciśnienie z głowy na nowych opaseczkach i przewodzikach Jak możecie podajcie długośc tego przewodu plus minus bo nie chcę tego teraz rozbebeszyc a do motoryzacyjnego mam 3 km
Łukasz13 Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Do gruchy to zaden przewód z pod kolektora nie idzie, chyba że chodzi ci o zawór dv to tak, kup 1,5 m najwyżej utniesz.
dracus6662 Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Opublikowano 31 Lipca 2014 No dobra to 1.5m starczy a tam na dole nie ma czasem jeszcze jednego przewodu gdzies na dole takiego krótkiego?
Łukasz13 Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Do dv idzie z od kolektora srednica wewnetrzna kolo 3 mm, przy turbinie sa przewody silikonowe do n75 do gruszki tam srednica jest wieksza i wezyk tam powinien byc wytrzymaly na temp,.
Rekomendowane odpowiedzi