Opublikowano 31 Lipca 201412 l Nie znalazłem takiego tematu a do tej pory już bym trochę materiału miał więc wkleję dwa
Opublikowano 26 Sierpnia 201412 l O jakiś fajny temat, szkoda że dużo filmików wywaliłem ale coś tu wlepię niebawem Edytowane 26 Sierpnia 201412 l przez Steav
Opublikowano 25 Października 201411 l Autor niedlugo te filmy z rosji beda odcinkowe... temat jest "z naszych kamer" nie ruskich ...
Opublikowano 25 Października 201411 l To kup mi kamerę. Nie miałem czego wstawić a chciałem odkopac. Edytowane 25 Października 201411 l przez POWER-KRIS
Opublikowano 25 Października 201411 l niedlugo te filmy z rosji beda odcinkowe... temat jest "z naszych kamer" nie ruskich ... Też jestem tego samego zdania... Filmików z Rosji są setki jak nie tysiące, te kompilacje można na jakąś strefę śmiechu wrzucać bo to content rodem z serwisów rozrywkowych Ten temat miał być dla nas!
Opublikowano 25 Października 201411 l Dobry temat, będę zaglądał. Też sobie sprawie taką kamerkie bo to co u mnie na prowincji ludzie wyprawiają to sie w głowie nie mieści btw. na yt jest blisko 20 odcinków zlepek takich nagrań z polskich dróg
Opublikowano 29 Października 201411 l Autor Malo braklo i było by bum z kierowca ktory skrecal w lewo, ograniczenie do 40 cmentarz przy którym juz coraz wiecej ludzi ... do tego pala nie chciala zjechac na swój pas do samego konca blokowal nas i nie dal sie wyprzedzić ...
Opublikowano 3 Listopada 201411 l We wrześniu nastukałem takiemu jednemu garści bo też durniał i nie dawał się wyprzedzić. Jak już go chciałem wyprzedzić to przyspieszał. Zdrażnił mnie bardzo. W końcu go wyprzedziłem i zablokowałem. Wyszedłem i nabrał w pałę gówniarz pier.......ny. Wyścigi sobie urządził. Okazało się że miał prawko A1 Edytowane 3 Listopada 201411 l przez Fido
Opublikowano 4 Listopada 201411 l We wrześniu nastukałem takiemu jednemu garści bo też durniał i nie dawał się wyprzedzić. Jak już go chciałem wyprzedzić to przyspieszał. Zdrażnił mnie bardzo. W końcu go wyprzedziłem i zablokowałem. Wyszedłem i nabrał w pałę gówniarz pier.......ny. Wyścigi sobie urządził. Okazało się że miał prawko A1 brawo ! masz u mnie piwo
Opublikowano 4 Listopada 201411 l We wrześniu nastukałem takiemu jednemu garści bo też durniał i nie dawał się wyprzedzić. Jak już go chciałem wyprzedzić to przyspieszał. Zdrażnił mnie bardzo. W końcu go wyprzedziłem i zablokowałem. Wyszedłem i nabrał w pałę gówniarz pier.......ny. Wyścigi sobie urządził. Okazało się że miał prawko A1 brawo ! masz u mnie piwo cwaniaków jest sporo sporo dla tego trzeba robić mody na moce żeby cwaniaczki się zdziwili
Opublikowano 4 Listopada 201411 l taaaa i pozniej cie miski kameruja jak tego http://www.policja.pl/pol/aktualnosci/105323,Pirat-na-S3-jechal-234-kmh.html