Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siemianowy Golfik Gti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym powiedział, że intrygująco ....

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Opublikowano
  • Autor

Kurczę no i nie wiem. Albo sie komuś bardzo podoba albo w ogole... Boje sie ze to sie moze szybko opatrzec...

Moja Madzia mnie wyśmiała ze mam chyba kryzys wieku średniego i ze jak tak okleje auto to kupi mi dres i świecące adidasy :D a mnie sie to strasznie podoba...

Opublikowano

mnie sie tam pomysł podoba , zawsze to coś innego , poza tym folie można zawsze ściągnąć :wink:

Opublikowano

Bardzo kiepski pomysł z tym oklejeniem.

Opublikowano

pomysł ciekawy inny niż wszystkie

Opublikowano

ja wiem, że fure trzeba nonstop rezać a jak nie ma juz co to przychodza do glowy wlasnie takie pomysly :decayed:

w tym momencie popieram Twoją żone, nie rób tego są pewne granice a ta "nowoczesność" jak ktoś uprzednio stwierdził jak da mnie jest do d*py ;)

powiem Ci tak, weźmy ktosia który jezdzi swoją pordzewiałą e316 z m pakietem i z wydechem od hundy, wszystko ok podoba mu sie ale jak patrzy na to co robił, czym jeździł po dwoch, trzech latach i wiecej to wtedy jeden wielki :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: trust me siemian, tu bedzie to samo :P mam nadzieje, że ten przekaz podziała :D

pozdro :hi:

Opublikowano

ja wiem, że fure trzeba nonstop rezać a jak nie ma juz co to przychodza do glowy wlasnie takie pomysly :decayed:

w tym momencie popieram Twoją żone, nie rób tego są pewne granice a ta "nowoczesność" jak ktoś uprzednio stwierdził jak da mnie jest do d*py ;)

powiem Ci tak, weźmy ktosia który jezdzi swoją pordzewiałą e316 z m pakietem i z wydechem od hundy, wszystko ok podoba mu sie ale jak patrzy na to co robił, czym jeździł po dwoch, trzech latach i wiecej to wtedy jeden wielki :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: trust me siemian, tu bedzie to samo :P mam nadzieje, że ten przekaz podziała :D

wczytaj się jeszcze raz w to co pisałem......

ja nie pisałem o aucie :wink:

Opublikowano

siemian oklejaj jeśli tobie się podoba . Nie zwracaj uwagi na to co gadają inni , to tobie ma się podobać . Dla mnie to co pokazałeś jest OK

Opublikowano

siemian oklejaj jeśli tobie się podoba . Nie zwracaj uwagi na to co gadają inni , to tobie ma się podobać . Dla mnie to co pokazałeś jest OK

chyba po to napisał o tym, powklejal zdjecia zeby poznac opinie innych? gdyby byl zdecydowany to najpierw by to zrobil a pozniej sie pochwalil... :facepalm:

@Arturo

my tu o autach a Ty o budynku.. :D wyrwalem słowo z kontekstu nie doczytałem masz racje teraz jeszcze jak patrze na tą okleine golfa, to wyglada jak przed startem w wrc :grin: tam auta poobklejane były wszystkim co sie da :P

Edytowane przez uszolek

Opublikowano

:thumbdown:

Opublikowano

A już miałem pisać do zielonych, żeby zamknęli ten wątek, bo nic się tutaj nie działo...:)

Opublikowano

chyba ktos miał tu złe wspomnienia ze stickerbomb-ami :naughty:

Opublikowano

Siemian dawaj, będzie coś innego. Może trochę bym zmienił koncepcje ale ogólnie kierunek dobry.

Opublikowano

Siemian to jakiś wypust firmowy? Bo właśnie dzisiaj widziałem takiego na drodze :huh: Nawet spoko to wyglądało ale czy bym tak zrobił swoje auto... Nie wiem

Opublikowano

Siemian oklej tak jak ma Szymon z CS golfa ;)

Opublikowano
  • Autor

Szymek ma troche inaczej bo tam jest folia wylewana i całe auto jest pokryte tym samym wzorem. Bije sie z myślami dlatego tutaj napisałem. Tzn mnie sie osobiście strasznie to spodobało (aczkolwiek boje sie tego ze nie widziałem tego na żywo a to tez calki inaczej). Boje sie czy nie opatrzy sie to szybko i nie bedzie mi sie juz podobać ;-)

Opublikowano

Zmień sobie w photoshopie tło i zamiast tego fajnego szklanego budynku, daj np. blok lub sklep. Wtedy oceń, czy wzór Ci się dalej podoba....

Opublikowano

Taki trochę nie Twój styl :wink:

Wysłane z iPhone

Opublikowano

chyba ktos miał tu złe wspomnienia ze stickerbomb-ami :naughty:

nic z tego kolego :huh:

Opublikowano

Pomysł jest ok, lecz ja bym poszedł w jakieś barwy moro itp. Kiedys w Sportmajlu był chyba rs7 w takich wojennych barwach.. no kozak po calosci.