siemian Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 troche $$ niestety poszło. Roboty z montażem mało. Jesli chodzi o przydatność to mimo że nigdy nie miałem specjalnie kłopotów z parkowaniem to uważam że jest to genialna rzecz. Teraz można parkować na centymetry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Marek ogarniesz klimatronik?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapix Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Jak zawsze po zawracam Ci 4 litery sprężynki wkładałeś z 7 R o nr 06F109623 ? same wydechowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 nueru nie pamiętam ale były z golfa 7 R. Tak tylko wydechowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Siemian, zapodaj pomysłem na kiere do mojego klocka :-) Masz łopatki w gti? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapix Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 No to tak jak ja zmieniłem tylko u mnie za dużo nie pomogło Auto dalej potrafi szarpać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 a kto Ci to stroił? griga mam łopatki. jakas konkretna kierke bys chciał? z tego co patrze to stosowałem sprężynki 06E109623 bo zamawiałem je pod silnik CJX a Ty piszesz o 06F109623. Te sprężynki które podałeś są z golfa 6 R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 griga mam łopatki. jakas konkretna kierke bys chciał? A co ja mogę chcieć do gorszego sort...naczy do dostawczaka? Łopatki i dziurki, ew. jakaś fajna nitka i reszta taka jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapix Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 (edytowane) a kto Ci to stroił? griga mam łopatki. jakas konkretna kierke bys chciał? z tego co patrze to stosowałem sprężynki 06E109623 bo zamawiałem je pod silnik CJX a Ty piszesz o 06F109623. Te sprężynki które podałeś są z golfa 6 R. Nie no brałem tak samo pod 7R (2015r.) Ale fakt patrzę teraz do 6R 2012r. i tam do CDL są takie same sprężynki... Nie wiem już o co chodzi,... Troszkę żałuje że nie kupiłem supertecha kpl Edytowane 10 Maja 2016 przez rapix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 mnie etka pokazuje takie: 06E109623 i takie stosowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Siemian korzysta z radzieckiej ETKI a tam jadą w hardcore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapix Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 06E109623 - tylko te to pokazuje jak by były ssące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Wieczorem bede przy etce to Ci cykne screena nie wiem co to za ETKE używasz ale u mnie (i w ASO też mi kumpel sprawdzał) zarówno w Golfie 7R jak i S3 są takie sprężynki jak podałem 06E109623 , takie zastosowałem i takie działają bezbłędnie Numer ten nie zamienia się na żaden inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapix Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 kurde grubo... hmmm ciekawa opcja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moglaj80 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 piekny i doinwestowany GOLF szerokosci Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 moje dwa golficzki razem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 (edytowane) Siemian u Ciebie na przodzie będą takie same zwrotnice jak w a3 3.2? Może wiesz? Bo na nich siada wlasnie zacisk z s4 . Edytowane 8 Czerwca 2016 przez MARCIN607 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 wydaje mi się że w każdym a3 8p są takie same zwrotnice i pasują do nich zaciski pod 345mm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Ważne aby duży rozstaw był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 I uj trza się forum a3 zarejestrować :- ))) Ps klasa Białas :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi