piatek87 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 witam szukam do swojej audiczki pompowtryskiwaczy . mechanik powiedział że muszą mieć takie same oznaczenia . silniczek 1.9 o oznaczeniu AVF a numer pompowtryskiwacza 038-130-079 FX czy koniecznie musi być taki sam ?
POWER-KRIS Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Najlepiej BA, AR lub AL. http://forum.vw-passat.pl/archive/index.php/t-9541.html Sony Xperia™ Tapatalk Pro.
Ali89 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Nie, Kolega Power-Kriss dobrze Ci mówi, te będą dzialały
piatek87 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Nie, Kolega Power-Kriss dobrze Ci mówi, te będą dzialały właśnie zmieniłem i jest błąd że na drugim coś nie tak i wsadzałem komplet BA a teraz mam dwa FX i dwa BA i pokazuje że na pierwszym wieć o co chodzi
POWER-KRIS Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 No niestety tak jest z uzywkami, podmieniaj ten co pokazuje źle.
Ali89 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 jaki błąd? może konektory luźne, albo cewka wysypana we wtrysku. Sprawdzane były na stole i jest pewność że sprawne?
piatek87 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2014 po niedzieli sprawdzę weekend pojeżdzę i zobacze co wyjdzie ? a co myślicie o regeneracij ?
dydek1 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Regeneracja??? W PL jest może tylko jeden zakład który robi to profesjonalnie....Prawda jest taka że reszta firm niby regeneruje ale pompki i tak są wysyłane do zakładów min z gozdowie bądz tucholi ...a oni robią jedynie za pośredników ...Szukaj konkretnych używek - najlepiej z jakiegoś angola Notabene wie ktoś tu gdzie skupują padnięte pompowtryski ? mam komplet na zbyciu
piatek87 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2014 właśnie zmieniałem drugi komplet i też wyskakuje że przekroczone wartości na drugim wtrysku i na pierwszych to samo było . czy możliwe jest że z listwą jest coś nie tak ?
POWER-KRIS Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 A wałek rozrządu ok? Może ostro przytarty.
Ali89 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Albo kompresja w tym jednym cylindrze kuleje
Rekomendowane odpowiedzi