Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Chełmskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

a na forumie widziałem byłes Offline :tongue4: a takie małe popierdułki musze chyba zakupic bo lipa :thumbdown:

Śniegu znowu naj**ało mi pod garaz :wallbash:

dsc05624fh.jpg

Opublikowano

Śniegu znowu naj**ało mi pod garaz :wallbash:

A mi ktoś odkopał furę :polew: Z tyłu przejechał pługiem, wiatr zwalił śnieg z szyb i dachu, co prawda nie cały ale większość :D A po bokach sąsiad sobie odgarniał i przypadkiem mi :polew: Jeszcze coś tam zostało, ale nie tyle co było :polew: I po co odgarniać :naughty:

Opublikowano

Możliwe że stronki nie wyłączyłem na kompie i poszedłem palulu.... :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Panoćki moze jakiego spocisza by urządził :mysli:

Opublikowano

Panoćki moze jakiego spocisza by urządził :mysli:

Po co? :tongue4: Nudzi Ci się? :decayed:

Opublikowano

Solar jak Ci się udało urwać ten pasek??? :tongue4: coś Ci się wkręciło?? czy co?!

Opublikowano
  • Autor

uj wi :mysli: bo wygrzebaniu z tej zaspy mósi jak juz wróciłem na garage to z gróbsza go odśniezyłem i zobaczyłem ze pasek wisi :wallbash: moze sie tylko ześliznął...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepszego Panowie i Solar... :decayed::hi:

Opublikowano

a ja klasycznie: Wesołych Świąt! :hi:

Opublikowano

Najlepszego Panowie i Solar... :decayed::hi:

No to wesołych panowie :good: no i oczywiście dla solarowi też wesołych życzę :kox:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

A Dziekówka dziękówka panowie ze az tak o mnie pamiętacie :decayed::drunk:[br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 17:28_________________________________________________UP :decayed:

Opublikowano

Standardowo mnie nie będzie :tongue4: Sesja nie długo i w Lublinie non stop siedzę :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

SESJA - mówisz ze System Eliminacji Studentów Jest Aktywny :decayed:

Opublikowano

kur.. cze nie przypominaj :confused4: Szlak mnie trafia jak na tą matmę już patrze :wallbash:

Opublikowano

Konkurencyjną imprezę robita wojewódzkiemu? :thumbdown::decayed:

Opublikowano

_Solar_ sie chyba zagalopował albo ma wejścia u pogodynki :naughty: i wie że pogoda nie dopisze... a tak na poważnie to źle sie zapowiada pogoda na 22 styczeń..... i trzeba będzie jakieś decyzje podjąć co do wojewódzkiego czy przekładamy czy zmieniamy charakter???

Opublikowano
  • Autor

u pogodynki zawsze mam wejscia :decayed: mówiłem Ci dzis jak kiedys sie wychodziło :decayed: a co do wojewódzkiego to trza przesunąc na inny termin i wymyslec cos lepsiejszego jak pogoda nie dopisze :confused4:

Opublikowano

Też mi się tak wydaje niestety :confused4:

Opublikowano

u pogodynki zawsze mam wejscia :decayed: mówiłem Ci dzis jak kiedys sie wychodziło :decayed: a co do wojewódzkiego to trza przesunąc na inny termin i wymyslec cos lepsiejszego jak pogoda nie dopisze :confused4:

daj no PANIE jakiś przykład oświecenia!!! co do planu spota wojewódzkiego & gdzie ?! :good: dogaduj sie tam z pogodynka kiedy można spota trzasnać :polew:

Opublikowano
  • Autor

w LC trya chzba stryelic spota woj bo jak chzba do tej porz bzz njlepsze :decayed: a co do pomslunku to moze ktrego dnia obgadamy sprawe co i jak na zzwca bo ty to masy gowe do pomyslunkow :cool1: