Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Chełmskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Wybiera się ktoś od nas na te urodzinki?

Z chęcia bym sie wybrał ale finduszy brak na takie wyjazdy :kwasny: A od nas z Chęlma to wątpię zeby sie ktoś wybierał bo mało ludzi jest
Opublikowano

No fundusze to i u mnie....

Ale bylem ciekaw czy ewentualnie byloby z kim jechac :)

To picować autka przed spotem :naughty::good:

Opublikowano
  • Autor

Sopocik juz niedlugo :decayed: trzeba bedzie umyc furke bo strach sie pokazac takim brudasem :tongue4: a wybiera sie ktoś z LC jutro do Lbn na urodziny Vaga :kox:

Opublikowano
  • Autor

o 17 jest zbórka pod zamkiem a pozniej ok 20 zabawa w klubie Nobo :banan::drunk::banan2:

Opublikowano
  • Autor

Ja myślę ze niedziela będzie obowiązkowo :decayed::good: w przeciwnym razie :bicz3: :kox:

Opublikowano
  • Autor

no i po spociku :decayed: frekfencja nawet dopisała :good:

Opublikowano
  • Autor

Tak już każdy rozjechał się do domu :wink4:

Opublikowano

bylo trochu a4 reczek :good::hi:

Opublikowano
  • Autor

bylo trochu a4 reczek :good::hi:

Z czasem mam nadzieje że bedzie ich troszku wiecej :kox: Ciekaw jestem co tych dwóch filozofów chciało nam udowodnic :co: szpanując podczas naszego spota :fool:

Opublikowano
  • Autor

pier...lona ale moja fura jest obnizona :blink: tak teraz patrze po fotach jak sie tak ustawilismy :wink4: juz wiem dlaczego prawie wszystkie dziury w Chełmie znam na pamięć :kox:

Opublikowano

Może 11 stycznia zrobić mały "spocik" i przyłączyć się do WOŚP? :good: Nawet była by to swoją drogą ciekawa reklama spotów w Chełmie. Co sądzicie? :mysli:

Tylko trzeba by było się przejść do automobilklubu po identyfikator.... i to wszystko załatwić.

Byli by chętni?

Opublikowano
  • Autor

moze to i dobry pomysł ale jestem ciekaw czy wypali :wink4: bo w Lbn tez bedzie podobna akcja :kox:

Opublikowano

Tylko w Lublinie będzie 13-go? jakoś tak, a u nas 11-go.

W sumie nie musi być nie wiadomo ile osób. Tak żeby z 10 fur było i już będzie dobrze.

i plakaty by się podrukowało. tylko takie z pierwszego zdarzenia, furki by się okleiło i przy nich by się z puszką WOŚP-a stało i zbierało kasę. Coś słyszałem, że ktoś ma jakieś flagi klubowe czy cuś to też by się do wozów przyczepiło i było by spoko. Tylko jak chętni by byli to pasowało by już to załatwić bo później może nie wyjść. Ale nie ode mnie to zależy. 11 styczeń wypada w niedzielę także termin na spota w miarę dobry tylko kwestia chętnych...

Opublikowano

Tylko w Lublinie będzie 13-go? jakoś tak, a u nas 11-go.

:blink: A mi się wydawało że WOŚP jest zawsze jednego dnia i zawsze jest to niedziela :blink::decayed:

kolego arczi900819 w Lublinie ta akcja jest tak jak w całej Polsce 11tego :cool1::wink4: