Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Chełmskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może i tak. gdzieś mi się o uszy obiło że 13 :kox: ale dzięki za wyprowadzenie z błędu :naughty::notworthy:

pozdrawiam :good:

Opublikowano

ale dzięki za wyprowadzenie z błędu :naughty::notworthy:

Nie marudź tylko wbijaj razem z ekipą chełmiaków :naughty: 11 na zamkowy robić serducho :kox:

Opublikowano

ekipa może wbije ale ja już w Chełmie będę zbierać kase w puche :cool1:

To jak już reszta ekipy chce. Ja dałem taką propozycję żeby w tym dniu spocik mały zrobić w Chełmie. Ja i tak tam będę a to na pewno trochę by nagłośniło sprawy spotów. ale czekam na wypowiedzi. A na serducho to może wbiję przy następnej zbiórce bo teraz już nie da rady. :kwasny:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Co tutaj taka cisza :tongue4: Kiedy ustalamy nastepny spocik :decayed: 25 Stycznia miejsce oraz godzina raczej bedzie bez zmian :wink4:

Opublikowano
  • Autor

no to :good:

Pany to kto z LC wybiera się 11.01 na WOŚP do Lublina :decayed: [br]Dopisany: 30 Grudzień 2008, 14:45_________________________________________________Kto pisze się na taki wyjazd :kox:

Opublikowano
  • Autor

Ja być z LCH

:bicz3: :polew:
Opublikowano

No jutro moge nawet Ci numery blach pokazać na własne oczy :tongue4:

To następny spocik planowany na 25 o 14.30???????

To może coś z plakatem sobie pokombinuję :wink4:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2009, 22:29_________________________________________________PS.

Powinieneś napisać: to kto z LC,LKS,LCH się wybiera na WOŚP :polew: :polew: :polew: :polew:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

GRUPA CHEŁM SERDECZNIE ZAPRASZA NA 12 SPOT AUDI & VW

adddbbdf44ba9022.jpg

Opublikowano

GRUPA CHEŁM SERDECZNIE ZAPRASZA NA 12 SPOT AUDI & VW

adddbbdf44ba9022.jpg

te solar pucuj mie sie gdzie ta sybirakow? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Parking obok centrum handlowego chrobry :cool1: tam na parkingu gdzie stalismi przez chwile a pozniej poszliśmy do misia jak przywitała nas ekipa z Lublina [br]Dopisany: 20 Styczeń 2009, 22:12_________________________________________________podrzucam mała mapke :wink4: jak klikniesz to sie powiekszy :naughty::kox:

21d619ce8c901108m.jpg

Opublikowano

Tez wymyśliłeś ulice pierwszy raz o niej słyszę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

hehe ja jej niestety nie wymysliłem :tongue4::wink4: jak widać na mapie ta ulica juz istnieje bardzo długo [br]Dopisany: 23 Styczeń 2009, 00:18_________________________________________________ZAPRASZAM :decayed:

7254c72d3c938b1b.jpg

Opublikowano

O matko i córko... jaki złom po prawej na tym plakacie :polew::tongue4: [br]Dopisany: 06 Luty 2009, 14:08_________________________________________________A właśnie... Solar - powiedz tam swoim ziomkom z Chełma że wojewódzki spocik A4 klubu będzie 1.03.2009 :wink4: Namów tam parę osób... rozumisz :>

Opublikowano
  • Autor

O matko i córko... jaki złom po prawej na tym plakacie :polew::tongue4: [br]Dopisany: 06 Luty 2009, 14:08_________________________________________________A właśnie... Solar - powiedz tam swoim ziomkom z Chełma że wojewódzki spocik A4 klubu będzie 1.03.2009 :wink4: Namów tam parę osób... rozumisz :>

Ja Ci dam złoma :bicz3: :bicz: Twoj wcale nie lepszy :polew::tongue4: Rozumim rozumim dam znac paru osobom jak bedą mały czas i checi to moze sie zjawia na spocie :decayed: Ja arczi900819 i mrogal powinnismy byc na 100% :naughty::kox:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

tak wyglądały spociki w 2008 r :cool1:http://www.youtube.com/watch?v=Cate8m2T96g&feature=channel_page zapraszam do oglądania :kox:[br]Dopisany: 23 Luty 2009, 16:20_________________________________________________Co tutaj taka cisza :bicz3: Kto sie pisze na wypad na wojewódzkiego spota :wink4: