Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Niebieska perła Chopina - Full S-line, TV, DVD, BOSE, RNSE ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Mówiłem Ci, że będzie różnica i nie będziesz żałował tych wydanych "kilku" złotówek więcej :wink:

jest za***iście , teraz już nie będzie innego jak LM :)

no i niestety ... okazało sie że koleś nie ogarnia tego co ma a czego nie , pojechałem osobiście zaczął coś ściemniać ale w ostateczności wyszło że jego pracownik sie pomylił i dodał nie te zdjęcia co trzeba itp itd ... :facepalm:

szkoda bo już miałem nadzieje :(

Nadszedł długo przeze mnie oczekiwany modzik :

2015-01-22%2019.40.03_zpsr24kkva3.jpg

i będzie rezanko i w końcu będzie to wyglądało jak należy :) funkiel nóweczka z aso.

Przyszły też lampki ori ledy :

2015-01-17%2017.30.25_zps2rpzaiwi.jpg

no i zostawiamy motula i przechodzimy poziom wyżej - zobaczymy jaki będzie efekt :)

2015-01-22%2019.41.22_zpsdgxadpnp.jpg

Zasuwasz do przodu :wink:

Oświetlenie rejestracji LED jest takie samo w sedanie i avancie? Znacie może numery pod sedana?

to jest to samo , a nr masz na zdjeciu. no ja też po przejsciu na LM byłem pozytywnie zaskoczony :wink:

tylko w tych ledach są dwa nr na prawą i lewą : końcówki 021 i 022

Opublikowano

LM - bardzo dobry wybór, również jeżdżę na nim i zachwalam :wink:

Opublikowano
  • Autor

LM - bardzo dobry wybór, również jeżdżę na nim i zachwalam :wink:

Dolna kratka od S4 wyrezana, zdjęcia później jak wrócę do domu :D

Ale teraz jest piknie :D

No i fotki :

tutaj podczas rezanka : 2015-01-24%2016.45.37_zps7vpogav4.jpg

było troche zabawy i precyzyjnego docinania ale efekt każdemu wynagrodzi poświęcony czas i stres aby nie uszkodzić kratki która jest droższa niż górny grill :

2015-01-24%2022.08.54_zps1sms0woh.jpg

włala :banan:

Opublikowano

Chopin to nawijaj jakie odczuwalne różnice miedzy LM a Motul :)

Opublikowano

Dużo opasek zaciskowych zakładałeś? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Chopin to nawijaj jakie odczuwalne różnice miedzy LM a Motul :)

Dziadzia , jako że ja muzyk to przede wszystkim pierwsze na co zwróciłem uwagę to na dzwięk

.

Silnik zaczął ciszej i tak jakby bardziej miękko pracować . Wydaje zupełnie inny dzwięk przy klekotaniu. I mam wrażenie że lżej mu się odpala na ujemnej temp.

Opublikowano

Kurde kiedyś to samo mówili o motulu , czyżby sie pozmieniało ? :)

Opublikowano

no właśnie i czmu kur... tydizeń po tym jak kupiłem motula o tym mówisz..... aaaaaaaa :a4fan:

Edytowane przez amaradaar

Opublikowano
  • Autor

no właśnie i czmu kur... tydizeń po tym jak kupiłem motula o tym mówisz..... aaaaaaaa :a4fan:

przepraszam , wymieniłem dopiero wczoraj :grin: Krzycho motula możesz pogonić na Allegrissimo , i bierz Liqui Moly , naprawde ja podchodziłem do tematu bardzo sceptycznie i przeczytałem cały wątek olejowy na forum i stwierdziłem że Motul super , ale wydaj te 30 zł więcej i kup LM a nie pożałujesz a auto będzie zupełnie inaczej grało :hi:

Nie wiem ... przeszedłem z Mobila na Motula bo wszyscy zachwalali i mówili że nie ma sensu przepłacać za LM, i podszedłem do tematu bardzo sceptycznie ale się okazują zupełnie nowe rzeczy... i tak międziutko teraz chodzi silnik i tak lekko klekocze że aż miło :)

Nowy update :

Zapomniałem się pochwalić jeszcze jednym modem : mianowicie DVD w schowku oraz przełącznik pomiędzy TV a DVD :

2015-01-24%2022.17.22_zpswzsxqzng.jpg

Teraz już mam rozubdowane multimedia tak jak chciałem - koncerty DVD na Bose - jest czad :banan:

2015-01-24%2022.19.26_zpsipi6s9mv.jpg

oczywiście CUSTOM MADE BY DOMIN79 - Doniu :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

Wkoncu masz kolor opisany zgodnie z oznaczeniem :D

Opublikowano

No teraz przodzik wygląda kompletnie :naughty: czad !!! :)

Opublikowano
  • Autor

No teraz przodzik wygląda kompletnie :naughty: czad !!! :)

Dzięki , też sie jaram teraz :D

Opublikowano

Jee tam Berzydaaal :D no już nie będę teraz czarował kupię next time czyli na jesień LM :D

no ale Panie DFałD czemu na zilono się świci :P

Edytowane przez amaradaar

Opublikowano
  • Autor

Jee tam Berzydaaal :D no już nie będę teraz czarował kupię next time czyli na jesień LM :D

no ale Panie DFałD czemu na zilono się świci :P

bo tak Matka fabryka je stworzyła i jak jest w schowku to może sie tak świecić , ważne żeby odtwarzało koncjerty DVD :P

Opublikowano

grill pieknie siedzi,tez mnie czeka ten zbieg :kox: good job :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

grill pieknie siedzi,tez mnie czeka ten zbieg :kox: good job :thumbup1:

A dziękuje dziękuje ^_^ polecam , będziesz mega zadowolony , i będziesz częściej wychodził z domu co by pooglądać jak zajebiaszczo się Twoja furka prezentuje z nową buzią :grin:

Opublikowano

a powiedz,jak ztym docinaniem,przekladas kratke s-line,do kratki s4,i odrysowywales,?jak to idzie? :wink:

Opublikowano
  • Autor

a powiedz,jak ztym docinaniem,przekladas kratke s-line,do kratki s4,i odrysowywales,?jak to idzie? :wink:

Mniej więcej tak ale troszku trzeba na to poświęcić czasu żeby to dokładnie wyrysować , ale teraz już z doświadczenia mogę poradzić żeby zacząć od obcięcia tylnych zaczepów - one i tak są w innym miejscu a kratke później najlepiej na kleju zmontować (ja użyłem poxipolu przeźroczystego i trzyba fest)

oczywiście póżniej trytką całość już do zdesia żeby mieć pewność że będzie utrudnione przejście w posiadanie "innego użytkownika" :D

jak będziesz sie zabierał za to to napisz , podpowiem co i jak :hi:

Opublikowano

Mniej więcej tak ale troszku trzeba na to poświęcić czasu żeby to dokładnie wyrysować , ale teraz już z doświadczenia mogę poradzić żeby zacząć od obcięcia tylnych zaczepów - one i tak są w innym miejscu a kratke później najlepiej na kleju zmontować (ja użyłem poxipolu przeźroczystego i trzyba fest)

oczywiście póżniej trytką całość już do zdesia żeby mieć pewność że będzie utrudnione przejście w posiadanie "innego użytkownika" :D

dzieki za opis,jak beda problemy to sie odezwe :hi:

Opublikowano
  • Autor

dzieki za opis,jak beda problemy to sie odezwe :hi:

nie ma najmniejszego problemu , jak coś to pisz