amaradaar Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 oczywiście póżniej trytką całość już do zdesia żeby mieć pewność że będzie utrudnione przejście w posiadanie "innego użytkownika" dzięki za info czyli będę musiał obcinaczki ze sobą wziąć :D
chopin Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2015 oczywiście póżniej trytką całość już do zdesia żeby mieć pewność że będzie utrudnione przejście w posiadanie "innego użytkownika" dzięki za info czyli będę musiał obcinaczki ze sobą wziąć :D Te te uważaj żebym ja sie nie połasił na Twoje chromy :D
chopin Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2015 Pare fotek z nowym przodem po dzisiejszym smalcowaniu
amaradaar Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Bzyyydal :D no dobra piękna jest ale czarne lampy to ja bym tu widział :D :naughty:
chopin Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Opublikowano 1 Lutego 2015 Bzyyydal :D no dobra piękna jest ale czarne lampy to ja bym tu widział :D :naughty: Ale ja przecie mam ori bixy i łone som ciemne w środku że jeszcze bardziej ?
tomekhxc Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 no przecież to bixy Michał lusterka s4 by tu pasowały kolorek świetny
chopin Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Opublikowano 1 Lutego 2015 no przecież to bixy Michał lusterka s4 by tu pasowały kolorek świetny Tomku są w planach ale narazie idzie inwestycja w silnik : fmic , turbo brd zeby przygotować autko pod dołożenie Q a ori lustra s4 tysiaczka to minimum
RicS3 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Skąd wygrzebałeś s-line pod spryski? też szukam do siebie i kaszana
chopin Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Opublikowano 1 Lutego 2015 Skąd wygrzebałeś s-line pod spryski? też szukam do siebie i kaszana Pod spryski i jeszcze PDC :P
jozek726 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Dorwać zderza oryginał s-line pod spryski i pdc to nie lada wyzwanie
MAGIC87 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 no przecież to bixy Michał lusterka s4 by tu pasowały kolorek świetny Tomku są w planach ale narazie idzie inwestycja w silnik : fmic , turbo brd zeby przygotować autko pod dołożenie Q a ori lustra s4 tysiaczka to minimum Nie są aż tak drogie
chopin Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Opublikowano 1 Lutego 2015 no przecież to bixy Michał lusterka s4 by tu pasowały kolorek świetny Tomku są w planach ale narazie idzie inwestycja w silnik : fmic , turbo brd zeby przygotować autko pod dołożenie Q a ori lustra s4 tysiaczka to minimum Nie są aż tak drogie porysowanych nie chce
tomekhxc Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 same obudowy dorwac w dobrym stanie to min 6 stów
chopin Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Opublikowano 1 Lutego 2015 same obudowy dorwac w dobrym stanie to min 6 stów No dokładnie , a kupić byle jakie zeby tylko były to u nie u mnie takie numery A z chromami tak jak Harry19 to nie bede się wygłupiał :D
tomekhxc Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 hehe , już bym wolał dac do lakiernika i pomalowac na srebrno
tomekhxc Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Czym go tak wysmalcowałeś? przecież pisze ... wysmalcował = smalec
chopin Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) Czym go tak wysmalcowałeś? przecież pisze ... wysmalcował = smalec dokładnie :grin: Meguiarsem pojechałem ręcznie świeci się dobrze wyszło Dzięki Edi , teraz już będę mógł godnie zaparkować koło Ciebie i nie będzie wstydu Edytowane 1 Lutego 2015 przez chopin
Rekomendowane odpowiedzi