Luke84 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Witam, czy fotele przednie od B6 pasują do B5, bądź czy da się je tak przerobić aby pasowały? Potrzebuje obydwa przednie fotele z regulacją lędźwiową, te oryginalne z 95' mam już tak wysiedziane i brakuje mi w nich regulacji lędźwiowej
Arkadiush Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Witam, czy fotele przednie od B6 pasują do B5, bądź czy da się je tak przerobić aby pasowały? Potrzebuje obydwa przednie fotele z regulacją lędźwiową, te oryginalne z 95' mam już tak wysiedziane i brakuje mi w nich regulacji lędźwiowej szukaj kubełków z el. lędźwiami ja takie znalazłem za 200 zł nie wytarte w dobrym stanie
Luke84 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Wiem, też o tym myślałem ale widziałem już kilka B5 z fotelami od B6 i zastanawia mnie czy jest dużo przeróbki? zresztą łatwiej znaleźć fotele z pełną elektryką i w lepszym stanie, właśnie od B6
Magicbattle Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 moim zdaniem fotele z b6 sa nie wygodne w porównaniu do b5
Arkadiush Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Wiem, też o tym myślałem ale widziałem już kilka B5 z fotelami od B6 i zastanawia mnie czy jest dużo przeróbki? zresztą łatwiej znaleźć fotele z pełną elektryką i w lepszym stanie, właśnie od B6 szukaj do b5 moim zdanim kubełki ja mam i nie chce innych foteli
karol24 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Po co kombinować z fotelami z B6? przecież przednie będą różniły się od kanapy (to po pierwsze) a poza tym kupujesz kubły, wyciągasz stare, wsadzasz nowe i koniec. Nie ma rzeźby, wszystko jak z fabryki wyjechało
Macio2521 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Czy kubełki podejdą z wersji avant lub po FL do wersji przedliftowej?
OLI_B5 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Czy kubełki podejdą z wersji avant lub po FL do wersji przedliftowej? tak
MATIUS Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Przody ci podejdą natomiast tył przedlift i polift mają inne mocowania
Rekomendowane odpowiedzi