radzisz22 Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 Witam mam problem, a mianowicie dzisiaj nie dzialaja mi kierunki w lewa strone. Jak sie wlaczy waryjne to pala sie wszystkie, prawa strona tez jest, a jak sie wlaczy w lewo to cos burczy w przycisku od awaryjnych. Gdy sie go lekko docisnie to sa kierunki z lewej strony jak nie to slychac tylko burczenie i brak lewych kierunkow. Chce tez nadmienić iz ta raczka przy kierownicy jest dobra bo jak wlaczy sie przy wylaczonej stacyjce to pala sie postojowki z tej strony co sa kierunki wlaczana. Prosze o pomoc.
wojtekce Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 ja obstawiam przełącznik kierunkowskazów
radzisz22 Opublikowano 14 Września 2008 Autor Opublikowano 14 Września 2008 dzis pojechalem po nowy wlacznik tam gdzie zpaala sie awaryjne wkladsalem 6 szt i na kazdej to samo co robic dalej?
grzanek85 Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 Nie chodzi o przekaźnik tylko o przełącznik pod kierownicą od kierunków pewnie on nie łączy.
YATES Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 Na pewno to przełącznik pod kierownicą, bo jakby padnięty był przerywacz w awaryjnych to prawe kierunki też by nie działały.
Rekomendowane odpowiedzi