street23player Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2009 śliczna pomyśl o podświetlanej gałce fajny bajer pozdrohttp://moto.allegro.pl/item601092379_audi_skora_podswietlana_a4_a6_b4_b3_80_c5_c4.html Cześć nawet już myślałem o niej ale na żywo nie robi takiego efektu jak na zdjęciach mody mam skromne jak do taj pory zakupiłem białe kierunki i odnowiłem stare orginalne felgi marzy mi się grill od RS4 taki jak ma Hawaj no i nawet rozglądałem sie ale cena troch za wysoka Pozdrawiam
sebaseven Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 fajne radyjko dużo roboty żeby je podłączyć? suprr furka. no i ten kolorek
djbinek Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Piękna audiana, te jasne skóry w środku dodają uroku Grilla daj tylko poliftowego i może chromowane lusterka? Pozdrawiam
jacek5321 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 piękna !!! moja ma ten sam kolor lakieru takie same felgi i ramki no ale nie mam takiej ładnej skóry ale już zbieram money
street23player Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2009 zapraszam do obejrzenia dzisiejszych zdjęć z małego spota niestety w moich okolicach jest mało kumatych fanów tej marki pozdrawiam
.Szczepan. Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Środeczek masz bardzo ładny. Tylko po zazdrościć. Lampy znacznie odmłodziły auto. Zmiana na +
RIPmariusz Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 baardzo ładne autko sporo elegancji i fajnosci dodaje chromowana ramka wokol szyb, jedyne co mnie sie osobiscie srednio podoba to drewno we wnetrzu wole te grafitowe szity :> ale to kwestia gustu, gratuluje wyboru i tak jak koledzy wyzej napisali - dbaj o to autko
Rekomendowane odpowiedzi