Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 ASN] 3.0 V6 Sedan quattro LZ5L Metalic ! [BDG]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Długo szukając B6 z trzy litrowym silnikiem , w końcu udało się znaleźć na granicach naszego wroga nie opodal Dusseldorf. Stan można powiedzieć wzorowy , od pierwszego właściciela który miał ją od nowości przebieg 196783 udokumentowany , nie będę pisać że bez wypadek bo jednak jak na auto 12 letnie miało swoje przygody , lecz co jest optymistyczne to nie duże. Przywiezione na kołach jako seria.

Wyposażenie dość bogate, kremowe skóry , czujniki parkowania , sensory , pełna elektryka itd, itp. etc.

Jak wyżej wspomniałem silnik 3.0 V6 , suchy bez grama wycieku , oczywiście napęd quattro.

Co zmieniłem / dodałem ? Otóż lotka od S4 na klapie , wszystkie dokładki w kolor , zawieszenie Sachs Sport , felgi S-Line 19" 35/215. Planów jeszcze trochę zostało do zrealizowania.

Postaram się bieżąco informować w owym temacie.

Cóż mi dalej tutaj te wypociny pisać , czas na zdjęcia (lepszej jakości i z lepszego pleneru będą niebawem). :)

iqqnmdxk.jpg

9bdkdu39.jpg

347w5vik.jpg

7lxjz65z.jpg

x2kfcm7c.jpg

w5t8bmbp.jpg

n6yzqwpo.jpg

4gw4l6j2.jpg

Pozdrawiam wszystkich:wink:

Edytowane przez PavełBdg

Opublikowano

Ładna bryczka :) tylko ten środek mi osobiście się to nie podoba zbyt jasno :kwasny:

Opublikowano

Ładnie siedzi, co to za zawiecha dokładnie? Szukam do swojej jakiegoś -40 amory + springi

Opublikowano

Kupiles świetny wozik z fajnym silniczkiem:-) Wreszcie bedzie więcej ASN v6 w klubie pozdro!!

Xperia Z2

Opublikowano

Zawieszenie jakie szło do ASN ów to najczęściej 1BE

U mnie tak samo siedzi na glebie

Opublikowano

no widzuiałem na żywo i na prawde robi robote!!

pamietam jak ganiala po bydgoszczy jeszcze na niemieckich blachach

Opublikowano

Tylko tytul popraw bo to nie avant ;)

Opublikowano

Tytuł jak tytuł ale profil : )

Opublikowano
  • Autor

Zawieszenie jest sachs'a , na takim przyjechała , zmieniłem springi z przodu tylko , bo wcześniej stał z przodem uniesionym a d*pa opuszczona. Jednym słowe nie za ciekawie.

Artur82 , dokładnie dość długi czas latałem na niemieckich , bardzo specyficznych , ale niestety trzeba było obrzydzić wizerunek naszymi polskimi. :kwasny:

Bardzo często cię widzę nawet lecielismy kiedyś koło siebie szubińską :D. Stosunkowo nie daleko od siebie mieszkamy. Do zobaczycha !

Pany , profil i tytuł poprawiony , wybeczcie ale emocje mną troche poniosły przy rejestracji :facepalm:

Opublikowano

Fajna bryczka, miałem taką strzałę :) tylko zazdrościć. Szerokości

Opublikowano

Zawieszenie jest sachs'a , na takim przyjechała , zmieniłem springi z przodu tylko , bo wcześniej stał z przodem uniesionym a d*pa opuszczona. Jednym słowe nie za ciekawie.

Artur82 , dokładnie dość długi czas latałem na niemieckich , bardzo specyficznych , ale niestety trzeba było obrzydzić wizerunek naszymi polskimi. :kwasny:

Bardzo często cię widzę nawet lecielismy kiedyś koło siebie szubińską :D. Stosunkowo nie daleko od siebie mieszkamy. Do zobaczycha !

Pany , profil i tytuł poprawiony , wybeczcie ale emocje mną troche poniosły przy rejestracji :facepalm:

no ale jak ja mam się gonić z 3.0 :)

Opublikowano

Widzę że kolejny sedan w klubie bezawaryjnej jazdy i pozdro

Opublikowano
  • Autor

no ale jak ja mam się gonić z 3.0

kto tu mówi o gonieniu , ale swoją drogą to dobrze ci dmucha ten TDI'k :)

Mały update niedzielnej nudy :P Czewrone zaciski..

k44cmlc2.jpg

Opublikowano

że tak powiem, może Ty zasiejesz iskierkę ognia w naszym regionie.... witamy ;-). Oby do zobaczenia! ;-)

Opublikowano

że tak powiem, może Ty zasiejesz iskierkę ognia w naszym regionie.... witamy ;-). Oby do zobaczenia! ;-)

Chętnie na spocie ją zobacze :)

Opublikowano

śliczna! do zobaczenia na spotach.. jeśli będą :decayed:

Opublikowano

Gratuluję zakupu.Piękna czwóreczka.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam!
Jak się machina sprawuje? Kilka dni temu kupiłem sobie coś takiego i potrzebowałbym pomocy i konsultacji ;) Głównie chodzi o to czy w moim wszystko jest ok czy może coś trzeba poprawić. Nie mam z czym porównać a to moje pierwsze audi i do tego w quattro więc porównanie z takim samym modelem byłoby najbardziej rzetelne. Możliwy mały spot na 2 samochody? ;) Pozdrawiam

Opublikowano

fajny czarnuch :D

Opublikowano

ale odgrzebaliście..