mravel Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Witam, probowalem sie z Toba skontaktowac a propo zestawow hamulcow do B7. Wyslalem Ci PW ale nie otrzymalem na nia odpowiedzi. Nie wiem czemu nie mogę wysłać Ci kolejnych PW, nie mogę też wziąć udziału w watkach ktore zakladasz w dziale giełda. Proszę o kontakt.
afroo. Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Witam, probowalem sie z Toba skontaktowac a propo zestawow hamulcow do B7. Wyslalem Ci PW ale nie otrzymalem na nia odpowiedzi. Nie wiem czemu nie mogę wysłać Ci kolejnych PW, nie mogę też wziąć udziału w watkach ktore zakladasz w dziale giełda. Proszę o kontakt. Wystarczy przeczytać jego podpis i masz podany kontakt: "PRZEWODY W STALOWYM OPLOCIE HEL. REGENERACJA MAGLOWNIC. HYBRYDOWE TURBINY DO 1.9TDI ORAZ K03S DO 1.8T. DIAGNOSTYKA VAG (VCDS HEX+CAN 12.12.2) - Tel. +48 693 45 66 99, ELEMENTY I ZESTAWY HAMULCOWE, MALOWANIE PROSZKOWE, ZACISKÓW HAMULCOWYCH I CO KTO SOBIE ZAŻYCZY, BYLE Z METALU."
Dev Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Mam alergie na pw, dlatego podaje swoj numer.
Rekomendowane odpowiedzi