DenySopot Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Witam serdecznie.Czy zastosowanie takiego oto trójnika w podstawie filtra oleju, aby podlączyc czujnik ciśnienia oleju oraz czujnik temperatury oleju bedzie dobrym rozwiazaniem ? nie bedze przeklamywac danych ? dołączam zdjęcie, z góry bardzo dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam:) http://fotoo.pl/show.php?img=859502_audi.jpg.html od gory czujnik cisnienia oleju, od dolu czujnik temperatury oleju. to nikt nie wie ?
jacek70 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Nie wiem jak z ciśnieniem ale temperatura powinna być ok. Ja właśnie tam wpiąłem czujnik temp.oleju i było dobrze.
POWER-KRIS Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Jeżeli jest dobrze wymierzony i czujniki po wkreceniu się nie stykają, to jest jak najbardziej w porządku.
DenySopot Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2014 dzięki bardzo ) pozdrawiam i miłej nocy
juby_p Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 a czy temperatury oleju nie powinno mierzyć się w misce?
DenySopot Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2014 a czy temperatury oleju nie powinno mierzyć się w misce? własnie podobnież w misce jest o 20C mniej niż w komorze silnika..hmmm
juby_p Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 a czy temperatury oleju nie powinno mierzyć się w misce? własnie podobnież w misce jest o 20C mniej niż w komorze silnika..hmmm To zmierz w komorze silnika a nie w podstawie filtra...
DenySopot Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2014 a czy temperatury oleju nie powinno mierzyć się w misce? własnie podobnież w misce jest o 20C mniej niż w komorze silnika..hmmm To zmierz w komorze silnika a nie w podstawie filtra... No tak, tylko gdzie tam czujnik wkręcic ? w 1.9 tdi vp chyba nie ma seryjnie miejsca na czujnik jak w 2,5tdi ?
Rekomendowane odpowiedzi