Kamyk Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 pany czy da sie tak nawigacje ustawic by informowala o tych cholernych skrzynkach? cos mnie to zaczyna drogo kosztowac jak poprzednio nie mialem navi, to jezdzilem z przenosnym IGO i bylo bezpiecznie macie u siebie wyswietlane ostrzezenia?
proximpuh Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Nie ma niestety, wgraj sobie Yanosika do smartfona, o wiele lepsza opcja
Kamyk Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2014 no tego sie obawialem niedobrze kumpel ma Volvo i w jego navi mruga i drynda az milo ech, zyebali ten temat, jak na moje .....
proximpuh Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 no tego sie obawialem niedobrze kumpel ma Volvo i w jego navi mruga i drynda az milo ech, zyebali ten temat, jak na moje ..... No niestety, ja od roku jeżdżę na yanosiku i od tego czasu 0 mandatów
Kamyk Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) z tego co wiem, to yanosik wymaga ciaglego podpiecia do netu? czy raczej mowisz o urzadzeniu za 399 ? Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez Kamyk
Kamyk Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2014 na andka nie ma zadnego substytutu?
Fido Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 np.navi AutoMapa- też krzyczy o fotopstryczkach.
proximpuh Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 z tego co wiem, to yanosik wymaga ciaglego podpiecia do netu? czy raczej mowisz o urzadzeniu za 399 ? W smartfonie przesył danych musi być włączony ale bierze to tyle co nic, urządzenia za 299 nie polecam, miałem, kolega też i jakaś porażka, za 399 nie wiem, wygląda dobrze
Kamyk Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2014 chyba kluczowa sprawa jest ilosc userow ? nie slyszalem od nikogo z moich znajomych, by ktos z tym jezdzil
Fido Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Dokładnie. Na głównych trasach to jako tako działa ale gorzej jest na innych o mniejszym ruchu. Testowałem Yanosika i zrezygnowałem.
proximpuh Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Dokładnie. Na głównych trasach to jako tako działa ale gorzej jest na innych o mniejszym ruchu. Testowałem Yanosika i zrezygnowałem. Powiem Wam, że jeżdżę z tym od roku, woj Pomorskie i Kujawko-Pomorskie, po różnych drogach i wszystkie radary stacjonarne i kamery na skrzyżowaniach w zasadzie są ujęte na stałe, poza tym cała masa informacji o radarach przenośnych, kontrolach policji, patrolach nieoznakowanych, wypadkach i innych niebezpieczeństwach (to oczywiście zależne od zgłoszeń userów). Dla mnie mega fajna sprawa, chowają się wszystkie inne aplikacje
Rekomendowane odpowiedzi