nastek79 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam! Dzisiaj byłem na ciekawej wyprawie w Gdańsku okazało się że też bardzo owocnej. Oto owoc pracy inż.Roberta z Tune up proszę o ocene wykresu http://www.directupload.net/file/d/3721/rl4cdpfa_jpg.htm Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez nastek79
tomasz102 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Bardzo duży bonus. W serii ponad 150 KM rzadko się zdarza.
Bubu05 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Pieknie, tez pierwszy raz widze taki bonus..
nastek79 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Bardzo duży bonus. W serii ponad 150 KM rzadko się zdarza. Musiał byś widzieć moją minę jak zobaczyłem ten wynik , Robert też był trochę zaskoczony. Ogólnie to jest taki spokojny soft dlatego że taki mniej więcej chciałem( około 170KM i około 370-380Nm), można było bardziej wyciągnąć ale nie jestem pewny sprzęgła i dwumasy.
Blachu Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Cyferki ładnie wyglądają nagraj jakieś filmiki z przyspieszenia, zobaczymy jak jedzie np. 50-100 na trzecim biegu oraz coś na czwórce... PS: myślę ze moment mógłby zostać trochę lepiej rozłożony, bardziej płasko... Sent from Lumia 920
Looker Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Fajny sofcik wyszedł brat :-) Teraz tylko pozostały ci wywiady, autografy, nagrywanie filmików..;-) Gratulacje jeszcze raz ! P.S. Uważaj bo to bardzo uzależnia ;-)
nastek79 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) Cyferki ładnie wyglądają nagraj jakieś filmiki z przyspieszenia, zobaczymy jak jedzie np. 50-100 na trzecim biegu oraz coś na czwórce... PS: myślę ze moment mógłby zostać trochę lepiej rozłożony, bardziej płasko... Sent from Lumia 920 Pewnie masz rację, na innych wykresach rzeczywiście wygląda to bardziej płasko, a co do filmików z przyśpieszenia to obiecuje że coś nagram w wolnej chwili lub na trasie bo sporo po autostradach jeżdżę Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez nastek79
Leopold27 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Cyferki ładnie wyglądają nagraj jakieś filmiki z przyspieszenia, zobaczymy jak jedzie np. 50-100 na trzecim biegu oraz coś na czwórce... PS: myślę ze moment mógłby zostać trochę lepiej rozłożony, bardziej płasko... Sent from Lumia 920 Pewnie masz rację, na innych wykresach rzeczywiście wygląda to bardziej płasko, a co do filmików z przyśpieszenia to obiecuje że coś nagram w wolnej chwili lub na trasie bo sporo po autostradach jeżdżę im pózniej moment tym lepiej,niegnieć z niskich obrotów sprzęgło długo posłuży
marcin4x4 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) No bonus niezły... zdrowe flaki. Poniżej dla porównania golf 4 ale z malutkim FMIC (program nie jest Roberta) Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez marcin4x4
audicoman Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 Jak na te 390 NM słabo... A wiesz czemu? bo ten maksymalny moment utrzymuje się zbyt krótko- patrząc na wykres od 2000 do 2600 a potem leci na łeb i szyję... wolałbym 350-360 NM ale płasko- wtedy przyrost mocy jest w miarę równy i sprzęgło z dwumasem nie jest tak obciążone. Ale seria zdrowa
QaDo Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) Myślicie, że takie bonusy rozdają ? Może i owszem, autko zapewne było po lekkim lub nie do końca prawidłowo wykonanym modzie (choć moment na to nie wskazuje). Tak czy inaczej finalnie wyszło bardzo dobrze, maksymalny prawidłowo, absolutnie nie ma obawy o 2mas czy sprzęgło, poradzi bez problemu, górę trzyma o czym świadczy wynik i tak ma być, co oczywiście i tez świadczy o tym, że nie ma problemu ani z wtryskami, ani wałkiem i suszy jak trzeba :-) Zresztą myślę, że kolega Robert żadnego chrupka by tak nie wyciągał :-) Edytowane 19 Lipca 2015 przez QaDo
Rekomendowane odpowiedzi