Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rozpalajcie o 18:30, ja będę tak przed 19

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Antonio parowo, szkoda ze na zlot nie jedziesz. Na spoty to pierwszy skrzykuje a dalej to juz d*py nie ruszy

:-P

Opublikowano

Maciek, Ty lepiej mów czy bierzesz ten szeroki rancik ? :cool1:

Opublikowano

dzięki za miłoeg spoto-grilla :hi:

Opublikowano

dzięki za spota :hi:

Jaca,dzięki za karkówe i browarek :good:

Opublikowano

Maciek, Ty lepiej mów czy bierzesz ten szeroki rancik ? :cool1:

A co chcesz wziąć? Bo ja sam nie wiem, są piękne ale po kilka pęknięć na trzech felgach...

Opublikowano

A co chcesz wziąć? Bo ja sam nie wiem, są piękne ale po kilka pęknięć na trzech felgach...

nie no ja już mam coś innego zaklepane, tylko muszę cierpliwie czekać :gwizdanie:

zadzwoń do typa, podpytaj się o te pęknięcia, fajna cena i kozackie kółko, jakby się ogarnęło ładnie polerkę itd, przy gwincie co kupiłeś robił byś niezłe show, nawet na paru fajnych imprezach można by się pokazać :wink4:

Opublikowano

Pokazcie te felgi.

Opublikowano

...antonio...możesz się wypowiedzieć na ten temat że podobno(cytuje) w urzędzie komunikacji 90% to wiocha.... :mysli:

dostajecie pieniądze z UE i co roku zmieniata sobie furmanki a buraków nie ma kto uprawiać i k.....cukier drożeje... :bicz3:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=191620.msg2272366;topicseen#msg2272366

Opublikowano

wypsiu odpowiedziałem mu

słuchaj: za tonę buraków cukrowych ja dostaję 118 PLN (oczywiście za tą cenę muszę kupić :ON: , kupić nasiona , uprawić ziemię, zasiać, opryskiwać przeciw chorobami, robakami, nawieźć odżywki i oczywisćie eksploatacja maszyn )

w tonie buraków jest 18% cukru więc 180kg 180 x chociaż 3 zeta za kg cukru = 540 PLN

cholera i jak tu cokolwiek uprawiać :ranting1:

Opublikowano

...a to prawda antonio że maja jakąś cześć dopłat zlikwidować bodajże w 2013... :mysli:

jeśli coś takiego by wprowadzili to rolnicy z głodu poumierają...

Opublikowano

...a to prawda antonio że maja jakąś cześć dopłat zlikwidować bodajże w 2013... :mysli:

jeśli coś takiego by wprowadzili to rolnicy z głodu poumierają...

do 2013 roku miały być dotacje na modernizację gospodarstw (oczywiście bardzo ciężko jest dostać kasę na taki sprzęt jaki się by chciało - często jest tak, że rolnik ma już 20 letni wysłużony 100 konny ciągnik i przy dzisiejszych warunkach uprawy potrzebowałby 130KM a oni mu wyliczają, że 70 KM mu starczy i oczywiście nie pozwalają kupić tego który mu naprawdę jest potrzebny :wallbash: ) a mamy 2011 rok i pieniędzy już nie ma (czyt. woj pomorskie) - dziwnym sposobem się skończyły / niby tak duża liczba rolników z tego skorzystała / te urzędasy co weryfikują te wnioski zachowują się tak jak by kasa na te cele szła z ich prywatnego konta :wallbash::cool1:

ostatni nabór wniosków był od 3 do 17.stycznia 2011 i w pomorskim rolnicy złożyli 516 wniosków z czego do dalszej weryfikacji zakwalifikowało się tylko 208 ; w mazowieckim zakwalifikowało się ich aż 3000 więc pomyśl ile tam było ich złożonych skoro też część odrzucili

przecież wiesz, że na codzień widzę się z rolnikami (w firmie gdzie pracuję wypełnialiśmy rolnikom te wnioski o dofinansowanie i każdy miał jakieś problemy z uzyskaniem kasy - jedni większe ; drudzy mniejsze) co niektórzy porezygnowali całkowicie

w 2013 zabiorą dopłaty obaszarowe do każdego ha - jeżeli to zabiorą i ceny plonów nie wzrosną conajmniej o 70% to marnie widzę Polską gospodarkę :thumbdown:

JEDNYM ZDANIEM: CHORY KRAJ :kwasny:

Opublikowano

Tak jak pisze Antonina będzie trzeba sprzedać ziemię Duńczykom albo innym c**jom bo im się będzie opłacało i będziemy u u nich na własnych polach jebać jako parobki :decayed:

Opublikowano

Są chętni na cukier... biały kryształ i w kostkach ...to mogę przytargać z 400 kg... :naughty: :naughty:

Opublikowano

sezon czas rozpocząć :decayed:

82fc02a2c564f02am.jpgf034625f95ddc26em.jpgc268db0bebfc2744m.jpge1b0f26f3b675d84m.jpg

fb2f3f69abcacfc3m.jpgbe8ae728d91067a2m.jpgcc5b84837b2e369am.jpgd1d1cc54acb5d981m.jpg

dscn4463.th.jpg

:good:

Opublikowano

Są chętni na cukier... biały kryształ i w kostkach ...to mogę przytargać z 400 kg... :naughty: :naughty:

biorę każdą ilość :cool1:

Opublikowano

biorę każdą ilość :cool1:

...no i gites ...do V70 się zapakuje z 250kg i do mnie 150 kg i kontrabanda jak ta lala walim z cukrem na pomorze.... :decayed::naughty:

Ps... co do ceny to się dogadamy na PW

Opublikowano

no u nas jest po 2,5zł :cool1:

...także żebym zarobił,nieee :gwizdanie:

Opublikowano

no u nas jest po 2,5zł :cool1:

o ja pierdziu a ja po 2 zł sprzedaje