Kimi Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 no i jak Ci się podoba ten kawałek Gdańska Oj bardzo :good: Szczególnie Słowackiego, jak się tak wije przez ten las :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio-stg Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 To pojeździj w dzień przez słowackiego to szybko znienawidzisz tą ulicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 To pojeździj w dzień przez słowackiego to szybko znienawidzisz tą ulicę Ten odcinek od S6 do Potokowej? Bo od Grunwaldzkiej to faktycznie był w pytę jeża korek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkam Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 dzięki za udanego spota, heh ciekawe czy bieniek zamontował kiere :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Spot wlasnie zakonczony :naughty: Kiera nei zamontowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 wszystkim oprócz Bieńka bo on pewnie teraz śpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Spot wlasnie zakonczony :naughty: Kiera nei zamontowana było nieźle ,...i policja była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasera Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Siemacie baranie flaki Co tam odpier**liliście,że policjanty przyjechali?? Kimi widze,że Cie omineło... Trzeba było napisać,ze chcesz na spota jechać i przywieźć 6pak dla chłopaków,to od razu by Ci adres podali :gwizdanie: szczególnie Tomeks, bo on taki pazerniak na darmowy browar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Kimi ale Cię wydymali z tym spotem... a mówiłem Ci nie jedz PKS-em bo będzie kicha ..... mendo Tomeksie co z wyjazdem Ps ja w poniedziałek mam spotkanie w sprawie pracy... mam nadzieje że zaproponują mi jakieś c**jowate warunki i jej nie przyjmę .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 mam nadzieje że zaproponują mi jakieś c**jowate warunki i jej nie przyjmę .... ach to bezrobocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 ej nooo chciałam wreszcie wpaść na spocik, a tu angina mnie dopadła i nie puściła wrrrrrrrrr ;( ;( ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Kimi ale Cię wydymali z tym spotem... a mówiłem Ci nie jedz PKS-em bo będzie kicha ..... Ano, tak bywa :disgust: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 `Ciepło się zrobiło to z lodami przegięła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 ej nooo chciałam wreszcie wpaść na spocik, a tu angina mnie dopadła i nie puściła wrrrrrrrrr ;( ;( ;( słabo Cię grzeje ten Twój :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Male moce przerobowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 STÓWKA mateo..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Najlepszego mateo !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 sto lat kanalio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 ej nooo chciałam wreszcie wpaść na spocik, a tu angina mnie dopadła i nie puściła wrrrrrrrrr ;( ;( ;( słabo Cię grzeje ten Twój :gwizdanie: Może dlatego, że jest w Bytowie a nie tutaj hehe Male moce przerobowe eeeee wtf?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi