Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i chu...bombki strzelił...musiałem dzisiaj zrywać folie z szyb :wallbash: co za pedały ta policja dobrze że miałem już folie jak kupiłem auto bo byłbym w plecy parę groszy :confused4:

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ile miałeś % przyciemnienia? na dniach mam jechać przyciemnić i zastanawiam się nad przodem :mysli:

Opublikowano

Jak robiłem przegląd to gość mi zmierzył i wyszło 22% a miałem najcieńszą z foli oczywiście mówimy o przodzie, wiesz kiedyś jeździłem dwa lata z foliami :decayed: ale to pewnie kwestia szczęścia :gwizdanie: dzisiaj pedały robili obławę jakąś zatrzymywali każde auto i trzepali od silnika po bagażnik u mnie się tylko do szyb dowalili i pewnie im to wystarczyło że mieli satysfakcję że coś znaleźli bo więcej nic nie sprawdzali

Opublikowano

Czyli przód miałeś jaśniejszy a tył ciemniejszy? masz jakieś foto auta?

Opublikowano

Wejdź na mój profil tam masz moje autko

Opublikowano

ok, już widzę. Teraz to pewnie kiepsko wygląda brz przyciemnionego przodu :kwasny: Będziesz zakładał nową folię?

Opublikowano

Generalnie jak rozmawiałem z tym gościem od przeglądów mówił że obojętnie jaką byś nakleił folię na przód nawet białą to i tak nie przejdzie bo to wszystko robi klej więc nie będzie tej przepuszczalności jaka jest wymagana czyli 70%, chyba ze byś dał je oryginalnie przydymić ale to już koszta więc chyba nie warto...[br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 18:37_________________________________________________

ok, już widzę. Teraz to pewnie kiepsko wygląda brz przyciemnionego przodu :kwasny: Będziesz zakładał nową folię?

Nie no co Ty już nie zakładam :no: szkoda zachodu
Opublikowano

Wlodi zainteresowany dalej kiera?

Opublikowano

Siema zależy za ile i jaki stan?

Opublikowano

wszystko zależy jak się trafi, jeden pojeździ kilka lat, a innego złapią odrazu. NAjgorsze w naszej policji jest to, że jak zaczynają łapać to sprawdzają tylko jedna rzecz. U mnie w mieście np jak było sprawdzanie trzeźwości, to nawet jak bez świateł obok nich jechałeś to nic nie robili. A innym razem jak sprawdzali stan techniczny, to nie zwracali uwagi na prędkość. Po prostu mają narzucone kogo danego dnia maja łapać.

Opublikowano

Cos miedzy 250-300zl stan super.

201201172103.jpg

Opublikowano

Masz rację i nawet nie mogłem z nimi za bardzo pogadać bo stało chyba z 5 radiowozów i jak jeden zaczął mówić o tych foliach to się od razu resztę psów zleciało i nie było gadki :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 18:46_________________________________________________

Cos miedzy 250-300zl stan super.

201201172103.jpg

No ok Bieniek ale za ile poduchę mi załatwisz :cool1: i nie otwiera się foto
Opublikowano

201201172103.jpg

Uploaded with ImageShack.us[br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 18:47_________________________________________________Poducha to kolo 650zl

Opublikowano

No ładnie wygląda na zdjęciu :good: ciekawe jak w realu[br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 18:49_________________________________________________W sumie chciałem narazie odpuścić sobie kierę bo i tak nie będzie spełniała swojej funkcji jak nie mam rns-a, więc dzięki za fatygę Bieniek a będziesz jutro na spocie?

Opublikowano

Ale mróz dopierdzielił :blink:

Opublikowano

Mróz??? U mnie jest -0.5 stopnia :mysli:

Opublikowano

-10 u mnie i mgła jak cholera

Opublikowano

201201172103.jpg

Uploaded with ImageShack.us[br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 18:47_________________________________________________Poducha to kolo 650zl

A ile za witraż :?: :decayed:
Opublikowano

Poważnie??? :cool1: No to nieźle

Opublikowano

-10 u mnie i mgła jak cholera

Tam u ciebie to dolina wiecznej mgły :confused4: - jak jeżdże w te okolice to znajomków to zawsze trafiam na mgłe :mysli: