Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kupiłes już?

może weźmiemy ten 159 na pół,po 50 strzałów

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nic nie kupywalem

a te forum wku....wia mnie, nie moglem wejsc przez pare godzin na ostatnia strone tego watku,

gowno zaczyna sie robic z tego :kwasny:

Opublikowano

ja wziąłem 100 strzałów

Opublikowano

ta 1,9tdi kurde rocznik 2008, nalatane niby 60tys a cena ponizej 40 tys ojro :shock3:

woogole wszystkie te autka wladi sa ciekawie nisko wycenione,

zapewne cos tam im dolegalo z wypadkowoscia teraz najlepiej dowiedziec sie prawdy co i jak

dla mnie jak brac B7 to 2008 rok 1.9tdi - oby tylko dach, slupki i progi byly jego reszta to czesci zamienne :decayed:

---------- Post dopisany at 17:48 ---------- Poprzedni post napisany at 17:47 ----------

ty nie pitol tomeks :decayed: tak duzo po ggg

---------- Post dopisany at 17:48 ---------- Poprzedni post napisany at 17:48 ----------

ty nie pitol tomeks :decayed: tak duzo po ggg

---------- Post dopisany at 17:51 ---------- Poprzedni post napisany at 17:48 ----------

w sumie tam pisze wejscie dla 2 osob - i jak wezme 30 strzalow to musze w dwie osoby przyjsc - to wyjdzie na glowe 15 strzalow dupaaa

masz racje z ta iloscia strzalow

---------- Post dopisany at 17:51 ---------- Poprzedni post napisany at 17:51 ----------

w sumie tam pisze wejscie dla 2 osob - i jak wezme 30 strzalow to musze w dwie osoby przyjsc - to wyjdzie na glowe 15 strzalow dupaaa

masz racje z ta iloscia strzalow

---------- Post dopisany at 17:59 ---------- Poprzedni post napisany at 17:51 ----------

nikt nie odbiera telefonu - juz pewnie wujek gangster ma dosyc klientow z grupona

chcialem sie dowiedziec jaka jest normalna cena tych strzalow - nie kupuje 15 strzalow na 1 osobe to raczej smiechu warte :decayed:

---------- Post dopisany at 17:59 ---------- Poprzedni post napisany at 17:59 ----------

nikt nie odbiera telefonu - juz pewnie wujek gangster ma dosyc klientow z grupona

chcialem sie dowiedziec jaka jest normalna cena tych strzalow - nie kupuje 15 strzalow na 1 osobe to raczej smiechu warte :decayed:

Opublikowano

normalna cena za 100 strzałów to 500zł

150 za 30 strz i 300 za 60 strz

nie musisz brać kogoś,możesz to sam wystrzelać

Opublikowano

to oki - 30 moja :decayed:

wladi kupuj - pochwalisz sie czego cie tam nauczyli :naughty:

Opublikowano

ale już sie ustawiłes u nich na 30?

Opublikowano

nieee 30 juz mnie niema w PL :kwasny:

na kiedy ty sie ustawiles

Opublikowano

dopiero bede dzwonił,można od 22 maja

Opublikowano

Wariaty:decayed: mnie jeszcze nie stać na grubo wypasione B7 i szukam dla kumpla więc Zuki mówisz że lipa z tymi co podałem? Ja nawet nie wiem jak B7 chodzi bo się nie interesowałem...

Opublikowano

pilnie zakupie gruchę od turbiny do 1.9TDI (ahf - jezeli ma to jakiekolwiek znaczenie)

ktoś ma?

---------- Post dopisany at 20:12 ---------- Poprzedni post napisany at 20:12 ----------

pilnie zakupie gruchę od turbiny do 1.9TDI (ahf - jezeli ma to jakiekolwiek znaczenie)

ktoś ma?

Opublikowano

nie tyle ze lipa co ciekawa oferta cenowa - troche za tanio jakies 20-30% ale moze ten kryzys powoduje ze handlarze chca pozbywac sie furek - ta sztuka 2008 rok podobala mi sie, pare modow wymiana tapicererk i inne delikatne i jest koza 1.9 tdi

pytanie jak w realu, na vagu i pod lakierem

ja tam jestem zwolennikiem lekkich naprawach blacharskich - a niezeli cofania licznika z 300tys na 120 tys

---------- Post dopisany at 20:14 ---------- Poprzedni post napisany at 20:13 ----------

ktoś ma?

dzwon do az serwis

---------- Post dopisany at 20:14 ---------- Poprzedni post napisany at 20:14 ----------

ktoś ma?

dzwon do az serwis

Opublikowano

Kurcze ja z vagiem dopiero zaczynam przygodę bo oprócz sprawdzenia błędów i ustawienia kilka bajerów to za bardzo nie wiem co można sprawdzić i jak? Ktoś coś podpowie?

Opublikowano

to zalezy od tego co chcesz grzebac

procedury znajdziesz na necie i przede wszystkim na forum

Opublikowano

No dobra jak by coś to może któryś z chłopaków pomoże:naughty:

Opublikowano

Antonina widziałeś ?? :naughty::kox:

http://www.vag-com.pl/

Jest w końcu v11.11.3. Jutro będę testował :wink::kox:

Opublikowano
Antonina widziałeś ?? :naughty::kox:

http://www.vag-com.pl/