alvaro Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 My nie lubimy Torunia tak jak Toruń nie lubi Bydgoszczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 caly czas mamy wspolne spoty z chlopakami z bdg i okolic i nie ma zadnego problemu:wink: moze innym razem uda mi sie trafic na jakiegos spota, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 To był żart:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Pany będzie może ktoś śmigał w stronę Poznania w najbliższym czasie potrzebuję dostarczyć tam dokładkę tak,w poniedziałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Pany będzie może ktoś śmigał w stronę Poznania w najbliższym czasie potrzebuję dostarczyć tam dokładkę tak,w poniedziałek. Gili a gdzie musiałbym Ci go przywieść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Pany będzie może ktoś śmigał w stronę Poznania w najbliższym czasie potrzebuję dostarczyć tam dokładkę tak,w poniedziałek. Gili a gdzie musiałbym Ci go przywieść? Gdybyś zadzwonił w piątek,to do Gdyni na chrzanowskiego,teraz,to nie wiem jak,bo ruszam z domu do Obornik,potem mam załadunek w poznańskich rejonach i dalej na Danię,ale zadzwoń w poniedziałek może, coś załatwimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Musiałbym wiedzieć prędzej bo do pracy jadę może gdzieś do Olka albo w niedzielę bym podjechał gdzieś bliżej Ciebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Po prostu,dowiem się kto w tygodniu będzie jechał przez Poznań z Gdyni,tylko podjedziesz z tym na zerówkę lub chrzanowskiego. Najlepiej jednak w piątek,bo wtedy wielu się ładuje w 3M. Mnie pasuje akurat teraz,bo przeważnie idę na Kołbaskowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Po prostu,dowiem się kto w tygodniu będzie jechał przez Poznań z Gdyni,tylko podjedziesz z tym na zerówkę lub chrzanowskiego. Najlepiej jednak w piątek,bo wtedy wielu się ładuje w 3M.Mnie pasuje akurat teraz,bo przeważnie idę na Kołbaskowo. No oki tylko że będę miał kase do odebrania za tą dokładkę kolesiowi zwracam i ma oddać kaske więc żeby był jakiś koleś ogarnięty co będzie jechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Najwyżej wtopisz parę złotych dokładnie,to idzie do samego Poznania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Najwyżej wtopisz parę złotych dokładnie,to idzie do samego Poznania? No do Poznania na Międzychodzką i tam muszę zadzwonić do kolesia i się ugadać żeby podjechał może np. po tą dokładkę tak żeby od Was kto będzie jechał nie musiał wjeżdżać do samego Poznania...---------- Post dopisany at 17:36 ---------- Poprzedni post napisany at 14:39 ---------- Ktoś jutro biegnie w Gdyni??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Waldi jakby nie wyszło z gilim to ja będę leciał w tamte rejony w pierwszy weekend grudnia no chyba ze mi w aso skrzynie zje.ią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Waldi jakby nie wyszło z gilim to ja będę leciał w tamte rejony w pierwszy weekend grudnia no chyba ze mi w aso skrzynie zje.ią Oki dzięki dziadek coś pomyślimy:naughty:---------- Post dopisany 14-11-2012 at 15:22 ---------- Poprzedni post napisany 10-11-2012 at 20:24 ---------- Ktoś dzisiaj będzie czy ogarniacie meczyk? ---------- Post dopisany at 15:41 ---------- Poprzedni post napisany at 15:22 ---------- A ma ktoś bilety załatwić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Ja jeden mam :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artua2 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Panowie, jest może ktoś kto Bywa w Krakowie troche większym autem? zakupiłem sufit do mojej Panny ale boje wysyłać go Kurierem... na dzień dzisiejszy sufit lezy u znajomego więc nie musi to być ani dziś ani jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Witam panowie, mam pytanie i zarazem goraca prosbe. Zna moze ktos ta eSke Oferta - Audi S4 - Mam na sprzedaz Audi S4 b5, wersja po lifcie. Auto w bdb stanie, kompletne (zaslepka spryskiwacza juz jest na miejscu). Samochod zareje Badz mogl by podjechac z vagiem zrobic pelne logi tego auta. Postaram sie jakos odwdzieczyc jakas flaszeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 1.8 Big Turbo Gruz wystrojony, na chwilę obecną 312KM i 380Nm, a i tak trzeba było koksu zabrać bo sprzęgło jęczało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 kto stroił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Konwersja na jednomas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi