Opublikowano 23 Lutego 201313 l Oki kumam a dużo zabawy z przełożeniem:confused:memory five-wladi i wszystko jasne:) Ja pierwszy raz przekładałem ponad godzinę, teraz to bym zrobił w 15 min. Nie jest to nic skomplikowanego
Opublikowano 23 Lutego 201313 l Oki kumam a dużo zabawy z przełożeniem:confused:memory five-wladi i wszystko jasne:) Ja pierwszy raz przekładałem ponad godzinę, teraz to bym zrobił w 15 min. Nie jest to nic skomplikowanego Jak coś to się zgłoszę
Opublikowano 24 Lutego 201313 l Jakis amator probowal mi zawinac auto i mam teraz zamek do zrobienia. Macie jakies sprawdzone miejsce czy tylko ASO ?
Opublikowano 24 Lutego 201313 l Jak masz AC to pewnie będą chcieli wymianę wszystkich zamków z fakturą Wtedy ASO.
Opublikowano 24 Lutego 201313 l Wlasnie nie kupilem AC. Chce to zrobic poprostu zeby wygladalo. Moze byc wkladka z innym kluczem i tak uzywam caly czas centralnego.
Opublikowano 24 Lutego 201313 l Najtaniej będzie jak zlikwidujesz wkładkę. Wystarczy zamontować klamkę od pasażera albo z tylnych drzwi. Prosta robota, wyciągasz stara klamkę, montujesz nową i gotowe. Na allegro znajdziesz klamkę w kolorze w cenie 30-100zł. Tylko wkładkę Ci zniszczyli? Nie weszli do środka? Miałeś dużo szczęscia że fury nie zwineli.
Opublikowano 24 Lutego 201313 l Tak tylko wkladka. Dziwna sprawa, pewnie alarm sie zalaczyl. Mnie w domu teraz nie ma, takze tylko relacje zony mam, ktora dzisiaj to dopiero zauwazyla. A z ta klamka to przypadkiem nie trzeba calego mechanizmu zamka kupic, zeby pasowalo ? No i dziure na wkladke trzeba by bylo czyms zaslepic.
Opublikowano 25 Lutego 201313 l Witam! Chciałem sie zapytać o jakiś kontakt do zakładu, który regeneruje maglownice. W weekend powstał wyciek przy drążku kierowniczym od strony pasażera. Proszę o jakieś info Pozdrawiam:-)
Opublikowano 25 Lutego 201313 l Jakis amator probowal mi zawinac auto i mam teraz zamek do zrobienia. Macie jakies sprawdzone miejsce czy tylko ASO ?http://images.tinypic.pl/i/00338/w6xev0bwuuoa_t.jpg A to KUR*A jedna... robota wygląda dokładnie jak u mnie dwa lata temu w moim b6 nawet zaślepka wkładki jest tak samo objechana w koło... a miałeś jakieś ślady tłuszczy, smaru na swoich drzwiach??
Opublikowano 25 Lutego 201313 l Witam! Chciałem sie zapytać o jakiś kontakt do zakładu, który regeneruje maglownice. W weekend powstał wyciek przy drążku kierowniczym od strony pasażera. Proszę o jakieś info Pozdrawiam:-) polecam Maglownice, Pompy wspomagania, Siłowniki hydrauliczne, pompy wspomagania regeneracja i układ kierowniczy - SKRAW-MET Zakład Mechaniczny Mechaniki Precyzyjnej no patrz żeby w obcym wątku się dwa swojaki spotkały
Opublikowano 25 Lutego 201313 l Jakis amator probowal mi zawinac auto i mam teraz zamek do zrobienia. Macie jakies sprawdzone miejsce czy tylko ASO ?http://images.tinypic.pl/i/00338/w6xev0bwuuoa_t.jpg A to KUR*A jedna... robota wygląda dokładnie jak u mnie dwa lata temu w moim b6 nawet zaślepka wkładki jest tak samo objechana w koło... a miałeś jakieś ślady tłuszczy, smaru na swoich drzwiach?? Nie, ale ten plastik jest caly luzny. Juz sie szykuje na wymiane wkladki stacyjki bo ta z drzwi zniknela, a do wkladki mozna grot dorobic.
Opublikowano 25 Lutego 201313 l Jakis amator probowal mi zawinac auto i mam teraz zamek do zrobienia. Macie jakies sprawdzone miejsce czy tylko ASO ?http://images.tinypic.pl/i/00338/w6xev0bwuuoa_t.jpg A to KUR*A jedna... robota wygląda dokładnie jak u mnie dwa lata temu w moim b6 nawet zaślepka wkładki jest tak samo objechana w koło... a miałeś jakieś ślady tłuszczy, smaru na swoich drzwiach?? Nie, ale ten plastik jest caly luzny. Juz sie szykuje na wymiane wkladki stacyjki bo ta z drzwi zniknela, a do wkladki mozna grot dorobic. Stacyjkę też ci wyłamali? u mnie coś grzebali przy stacyjce, 2-3 razy ciężko pochodziła ale działa do dziś bo moja dziewczyna teraz śmiga moją b6, jesli chodzi o wkłądke to właściciel musi sie udać do Aso z dowodem i kluczykiem po czym dorabiaja nowy koszt z tego co pamiętam to koło 300 zł
Opublikowano 25 Lutego 201313 l Jakis amator probowal mi zawinac auto i mam teraz zamek do zrobienia. Macie jakies sprawdzone miejsce czy tylko ASO ?http://images.tinypic.pl/i/00338/w6xev0bwuuoa_t.jpg A to KUR*A jedna... robota wygląda dokładnie jak u mnie dwa lata temu w moim b6 nawet zaślepka wkładki jest tak samo objechana w koło... a miałeś jakieś ślady tłuszczy, smaru na swoich drzwiach?? Nie, ale ten plastik jest caly luzny. Juz sie szykuje na wymiane wkladki stacyjki bo ta z drzwi zniknela, a do wkladki mozna grot dorobic. Stacyjkę też ci wyłamali? u mnie coś grzebali przy stacyjce, 2-3 razy ciężko pochodziła ale działa do dziś bo moja dziewczyna teraz śmiga moją b6, jesli chodzi o wkłądke to właściciel musi sie udać do Aso z dowodem i kluczykiem po czym dorabiaja nowy koszt z tego co pamiętam to koło 300 zł Nie wszedl nikt do srodka. Alarm musial sie zalaczyc, jedyne wyjasnienie ze nie forsowane bylo dalej.
Opublikowano 26 Lutego 201313 l Hej, Gdzie na terenie Gdańska umyć kompleksowo auto (karoseria, tapicera, silnik) ? Tanio i dobrze oczywiście