Ciacho Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 no bo nie mam porządnych zdjęć jeszcze. może w weekend uda mi się ładnie wypucować autko i obfocić, może i jakąś koleżankę się nakłoni do współpracy. Jak koleszko ładnie obrobi fotki to zaraz zapodam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 210? to sie nie dziwie ze mi tak odjechaliscie mi v max konczy sie przy ponad 180 rowniez czekam na foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 gdzie są foty!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 gdzie są foty!!! wiekszych nie było???!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciacho Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 no niestety trzeba trochę poczekać. Sporo pracy teraz mamy w firmie. I nie wiem kiedy kolega je obrobi prześle. ale co chwile go męczę o nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 panowie to kiedy robimy najazd na slupsk?? z tego co pamietam bylo paru chetnych na ostatnim spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Wczoraj wracajac z Sopotu na obwodnicy mijalem bordowa A4 Avant B5 z grilem "siatkowym" - mial ramki klubowe czyje to - Fuso Twoje ? - ja lecialem grafitowa Bora kombi na niemieckich blachach... sorry za brak pl znakow ale jestem w DE i pisze na ichszej klawiaturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 jezeli to bylo okolo 10 to bardzo mozliwe bo wlasnioe wtedy smigalem do wloclawka ale ogolnie to opis by pasowal do mojego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Si to bylo kolo 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 i jak tam ktos robi rezerwacje na karty?? dzis w koncu doszedlem do przyczyny czasem niedzialajacych wycieraczek, w przekazniku od sterowania byl zimny lut na zasilaniu cewki i czasem stykalo a czasem nie teraz jeszcze musze wykumac co jest nie tak z szyber dachem ktory czasem sam sie otwiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Ale miałeś minę jak się pierwszy raz otworzył co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 i jak tam ktos robi rezerwacje na karty?? robcie robcie. w tą środe sie poprawie i bede!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 no mina byla bo zaczalem sie zastanawiac czy zamknalem go na noc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciacho Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 i jak spocik w środę ?? niestety ostatnio nie mogłem być Właśnie Czy A4 B6 może mieć blokadę do 180 km/h max ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Pewnie więcej nie daje rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Panowie sprawę mam, potrzebuję przewieźć jedno autko na lawecie z Morąga do Pruszcza. Przyczepę lawetę mam do załatwienia, ale niemam autka które by pociągnęło. Może znacie kogoś kto po kosztach paliwka + dobra flaszkę by pomógł :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Kiedy chcesz to przewieźć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Najlepiej jutro, chociaż każdy termin będzie pomocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Na jutro to niema szans.Ile to jest kilometrów?Duże auto,bo ja mam T4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi