Opublikowano 23 Lipca 201412 l Po tej Gdyni piękne B6 jeżdżą, aż miło się przejść Świętojańską. Spotkałem w weekend, a nawet wczoraj ich kilka :banan:oczywiście nie znałem żadnej, a raczej żadnego właściciela ale miło zobaczyć
Opublikowano 23 Lipca 201412 l Na ramkach to tak średnio, ale parę ładnych sztuk było ładnie odpicowane z Bytowa w sumie też jakieś widziałem.
Opublikowano 23 Lipca 201412 l Siema, bedzie dzis ktos na spocie bo chce wpaść ? jeszcze jak byś mogli powiedziec gdzie jechac jakis adres ?
Opublikowano 4 Sierpnia 201412 l ludziska, w tą środę jakoś się spot-yjkacie? Jestem akurat do czwartku/piatku w Gdansku.
Opublikowano 4 Sierpnia 201412 l jakby miał ktoś na miejscu VAGA albo VCDSa to byłbym wdzięczny za możliwość podłączenia się... np. jutro na spocie. Bo coś mi dziś po południu zaczął dziwnie jechać...;/ jak nie urok to sraczka. Edit Dzieki Bieniek. Vagjuz niepotrzebny...
Opublikowano 5 Sierpnia 201412 l No wypadałoby cos zrobic,ja sie pisze Ja też ale nie w środy,bo jestem w trasie...
Opublikowano 6 Sierpnia 201412 l Kto jedzie od was na łołema? To moze w czwartek zrobilibymy wspólny co do podjazdu. Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 7 Sierpnia 201412 l ja moge nie wczesniej niz ok 20.00 - podjade, zobaczymy czy jeszcze bedziecie.