Tomeks Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 robim jutro spota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osaaa Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Jutro jadę zrobić program w autku do Electric Service w Rumii. Jakieś opinie? Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Jutro jadę zrobić program w autku do Electric Service w Rumii. Jakieś opinie? Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka to nie lepiej robić u sprawdzonych tunerów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osaaa Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Czytałem o nich dobre opinie. A masz kogoś na Pomorzu? Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 tune-up turboelita softcar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 to co spot dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terio Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Spoko. Gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 PGE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 (edytowane) Wiem że za mną tęsknicie ale siedzę już 5ty tydzień w Bydgoszczy... Wracam dziś na kilka dni ale raczej się na spota nie wyrobię, więc nie wiem czy jest sens jechać na PGE skoro beze mnie i tak będzie wiało nudą... Edytowane 21 Lipca 2015 przez Maciek80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terio Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Mi pasuje Ergo, PGE... Moze ktos jeszcze sie wypowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Wiem że za mną tęsknicie ale siedzę już 5ty tydzień w Bydgoszczy... Wracam dziś na kilka dni ale raczej się na spota nie wyrobię, więc nie wiem czy jest sens jechać na PGE skoro beze mnie i tak będzie wiało nudą... Przyjedź, ściągnę kumpla to Alfe zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Wiem że za mną tęsknicie ale siedzę już 5ty tydzień w Bydgoszczy... Wracam dziś na kilka dni ale raczej się na spota nie wyrobię, więc nie wiem czy jest sens jechać na PGE skoro beze mnie i tak będzie wiało nudą... Przyjedź, ściągnę kumpla to Alfe zobaczy Yhym... po ponad miesiącu nieobecności wpadnę do domu ok 18-19 i powiem "Kochana, później przywitam się z Tobą i dzieckiem, teraz muszę jechać na spota" ... AŻ TAKIM HARDKOREM NIE JESTEM, byłbym za***any na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Pantofel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastuff Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Nie pokazuj się w domu to nie będzie nikogo bolało to. Zajedziesz na spota pogadać i dopiero wtedy na domek uderzysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 postaram się zajechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osaaa Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Ja się może przyłącze. A gdzie? Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 To co 19 Pge? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perver Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Chętnie zajechałbym jako "świeżak" się przywitać, ale AutoKlimat trzyma moje auto do jutra wieczorem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osaaa Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Mi pasi Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terio Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 O.K. PGE 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi