Tomeks Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Środa u Ola? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kacza Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Pany gdzie najlepiej oddać alusy do renowacji? Edytowane 3 Listopada 2016 przez Kacza
blow3 Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zależy co chcesz wykonać Pany gdzie najlepiej oddać alusy do renowacji?
Kacza Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Piaskowanie + malowanie (niekoniecznie proszkowe) + polerka rantu (malutkie ubytki tu i tam)
Piotr Czarnojan Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Ja dałem. Do cnf-u i jestem zadowolony
Tomeks Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Lepski,byłeś na spocie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Łepski Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Lepski,byłeś na spocie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A jak [emoji23] I tak musiałem wymienić płyn chłodniczy [emoji6]
mydlo Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Siema [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Łepski Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Siema [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk O ku..rczę..... Normalnie duch
Kacza Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Kolejnego od duchów wyzywaja:) Macie jakiegoś magika który dołoży mi bluetoth do eSy? Modul antenie itp zapewnie. Chodzi mi o podlaczenie itp żeby było jak w ori
Bieniek Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Jak masz vaga to chwila roboty. Wiązki Kaju zrobi. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kacza Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 (edytowane) Ok. Dzieki Edytowane 8 Listopada 2016 przez Kacza
Sedrak Dan Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Kolejnego od duchów wyzywaja:) Macie jakiegoś magika który dołoży mi bluetoth do eSy? Modul antenie itp zapewnie. Chodzi mi o podlaczenie itp żeby było jak w ori Sam szukam od dłuższego czasu. Jak masz vaga to chwila roboty. Wiązki Kaju zrobi. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk chyba 80 zł zapłaciłem u Kaju za wiązkę gotową do podłączenie, ale dla mnie to czarna magia
Piotr Czarnojan Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Autoopcja.pl mozna tu zobaczyc
Sedrak Dan Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Autoopcja.pl mozna tu zobaczycDzięki. Zadzwonię do nich po weekendzie
forman Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 Siema macie kogoś do polecania w pomorskim w sprawie skrzyni biegów ? potrzebuje swoją wymienić (awx 130km 5biegów), może akurat ktos taką posiada na zbyciu?
Sedrak Dan Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 Autoopcja.pl mozna tu zobaczyc W czwartek jadę do niego na wycenę . Przez telefon powiedział ze da rade wszystko zrobić ale kwota była dość wysoka . Jednak leży to w mojej szafie prawie rok , wiec chyba pora Autoopcja.pl mozna tu zobaczyc W czwartek jadę do niego na wycenę . Przez telefon powiedział ze da rade wszystko zrobić ale kwota była dość wysoka . Jednak leży to w mojej szafie prawie rok , wiec chyba pora
Jachyr Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 Siema macie kogoś do polecania w pomorskim w sprawie skrzyni biegów ? potrzebuje swoją wymienić (awx 130km 5biegów), może akurat ktos taką posiada na zbyciu? Przylaczam sie do pytania.
Sedrak Dan Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 W Gdyni w Orłowie bodajże coś jest , ale nie znam osobiście . Kolega za to był w Wejherowie , taki duży salon napraw skrzyń i mówi ze porażka
Rekomendowane odpowiedzi