GILI Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Fajnie widzieć stare pyski,szkoda,że byłem tak krótko ...gromadka znowu solidna ,do za tydzień. Kolega z A6 Q jakiś mi znajomy ... PS. fajny Yaris
pre_pl Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2009 ee, co było? co było ? kto był ? kogo nie było ? jak tam Tomcia toja ? daje radę ?
mateogda Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Daje, daje, 170KM to co ma nie dawać. No i nawet ładna taka jest
Tomeks Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 a ja się Tomeks Ciebie pytam PANTOFLU , jak można babie kupić droższe auto od swojego? pogieło Cię? :decayed: oszukała mnie ,zaczęło się od 40-50,potem 50-60,potem jakaś taka miła była i zanim się zorientowałem wracałem autem za ponad 80 ;( ee, co było? co było ?kto był ? kogo nie było ? kox jak tam Tomcia toja ? daje radę ? slina daje,daje Przemuś,twoje BDG zjadła by ,no chyba że pojedziesz do dr.Piotrusia :gwizdanie:
pre_pl Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2009 Przemuś,twoje BDG zjadła by szarap bicz !! Ty nie wiesz co ja mam, przeciez ja mam 2.5 TDI ............ ......... a nie, przecież Ty też masz takiego paździocha, dzień starszego czy młodszego niż mój zróbta wyścigi z żoną, ciekawe jaki wynik będzie
GILI Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zobaczyć Tomka minę w Rav 4,dzisiaj jak wjechał na Matarnię BEZCENNE
pre_pl Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zobaczyć Tomka minę w Rav 4,dzisiaj jak wjechał na Matarnię BEZCENNE podjarany ? czy zrezygnowany ?
Tomeks Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Przemuś,twoje BDG zjadła by szarap bicz !! zróbta wyścigi z żoną, ciekawe jaki wynik będzie no co ty ,jeszcze przegram i usłyszę "nie dość że mały :gwizdanie: to jeszcze cienki :naughty:"
GILI Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zobaczyć Tomka minę w Rav 4,dzisiaj jak wjechał na Matarnię BEZCENNE podjarany ? czy zrezygnowany ? trudno to wyrazić słowami...
pre_pl Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2009 "nie dość że mały :gwizdanie: to jeszcze cienki :naughty:" :nabijasie: ... .. Nie no, za***iste ale daj spokój, taka wstrętna landara lepiej se radzi ? Eeenoo... Przez te skóry może, co ??
GILI Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 nie odchodź tyko do klubu toyoty,a zresztą nikt cię tam nie zrozumie.
pre_pl Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2009 a zresztą nikt cię tam nie zrozumie. bo : "nie dość że mały :gwizdanie: to jeszcze cienki :naughty
Tomeks Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Przez te skóry może, co ?? albo tą wstrętną kiere Pre,tak na poważnie,to na suchym,jakby nie było problemów z trakcją,jestem szybszy,ale w innym przypadku 4x4 na starcie i 400Nm robi jednak swoje
pre_pl Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2009 a ile ta landara waży ? pytam z czystej ciekawości już... bo te nasze paździerze to cięzkie jak czołgi co "żeśmy posłali do Malezji" dooobra, tak czy siak graty Mam nadzieję, że oblukam "dogłebnie" kiedyś tam.
GILI Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 http://toyota.katalog-samochodow.pl/samochod/toyota-rav4-iii-2-2-d-cat/ mniej niż się wydaje
Tomeks Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 a ile ta landara waży ? pytam z czystej ciekawości już... bo te nasze paździerze to cięzkie jak czołgi co "żeśmy posłali do Malezji" dooobra, tak czy siak graty Mam nadzieję, że oblukam "dogłebnie" kiedyś tam. 2190kg oblukasz,oblukasz,może nawet cię przewiozę ogólnie jestem pozytywnie zaskoczony tą Toyotą,myślałem że będzie gorzej,ale do Audi niema nawet polotu,mimo wszystko Toyota to NRD,a Audi RFN [br]Dopisany: 15 Styczeń 2009, 00:16_________________________________________________ http://toyota.katalog-samochodow.pl/samochod/toyota-rav4-iii-2-2-d-cat/ mniej niż się wydaje ooo ,to ja na złą wartość spojrzałem,2190 to widocznie załadowana.
fuso Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 toyka fajna tylko szkoda ze nie jest bardziej terenowa wogole wczoraj zapomnialem zapytac kto mi usunie inspekcje??
mateogda Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 wczoraj zapomnialem zapytac kto mi usunie inspekcje?? Ja mogę!
fuso Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 ty mi powiedz gdzie ty w tej gazowni robisz? skrzyzowanie hutnicza/pucka? naprzeciwko lakmy? moze bym mogl podjechac do ciebie do roboty zeby to cholerstwo skasowac i przy okazji usunac blad airbaga :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi